Сушка для овочів та фруктів Sencor SFD 4235WH

Код товару: 1162204
Немає в наявності
  • Інформація по Sencor SFD 4235WH
  • Виробник: Sencor
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SFD 4235WH
  • Вага: 2.3 кг.
  • Короткий опис:

    Тип управління - електронний, потужність - 350 вт, система сушки - конвективна, кількість секцій - 5, габарити - 32 х 32 х 28 см

Опис Sencor SFD 4235WH

Сушка для харчових продуктів
Сушка для фруктів та овочів Sencor SFD 4235WH не обмежується тільки згаданими типами продуктів. Цей пристрій відмінно адаптовано для грибів, зелені, трав, м'яса. Таким чином ви зможете зробити заготовки, які зберігаються значно довше, ніж свіжа їжа, а також набувають приємного смаку, який високо цінується гурманами. Збереження всіх корисних властивостей при застосуванні сушильного пристрою залишається на висоті.

Строгий контроль температури
Цей пристрій оснащено електронним блоком регулювання температури, який забезпечує постійний контроль її рівня. При цьому ви зможете самостійно вибрати рівень вироблення жару (40-70°С). Залежно від того, який продукт обробляється, необхідний і різний температурний показник.

Таймер з системою відключення
Функціонування пристрою можна налаштувати таким чином, щоб ви паралельно виконували будь-які інші завдання. Таймер допоможе вам вибрати той проміжок часу, по закінченню якого вироблення тепла зупиниться. Дисплей на корпусі надасть можливість контролювати задані параметри і відслідковувати час, що залишився до кінця циклу.

Піддони діаметром 32 мм
Розмістіть порізані шматочки на піддонах, які утворюють собою 5 рівнів. Вони мають перфораційну структуру з отворами, які допомагають повітрю всебічно проникати до кожного шматочка. Діаметр піддону дає можливість розмістити досить багато їжі, при цьому не займати сушильним пристроєм занадто багато місця.

Вбудований вентилятор
Переміщення повітряних мас відбувається рівномірно, за рахунок чого забезпечується повноцінний всебічний прогрів на всіх рівнях. У цьому процесі не останню роль зіграв вбудований вентилятор, який розподіляє тепло від самого нижнього до самого верхнього ярусів примусовим способом. 

Характеристики Sencor SFD 4235WH

Тип управління електронний
Потужність 350 вт
Cистема сушки конвективна
Кількість секцій 5
Матеріал корпусу пластик
Продукти для сушки ягоди
Габарити 32 х 32 х 28 см
Вага 2.2 кг
Особенности таймер
Колір білий