Сушка для овочів та фруктів Sencor SFD 750WH

Код товару: 1233835
Немає в наявності
  • Інформація по Sencor SFD 750WH
  • Виробник: Sencor
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: SFD 750WH
  • Вага: 1.729 кг.
  • Габарити: 26x25x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип управління - механічний, потужність - 250 Вт, система сушки - конвективна, кількість секцій - 5, габарити - 23 х 23 х 23 см

Опис Sencor SFD 750WH

Сушарка для фруктів та овочів Sencor SFD 750WH - відмінний вибір домашньої господині
Сучасні сушарки допомагають заготовити про запас багато овочів і фруктів, зберігаючи при цьому їх смакові якості і корисні властивості. Вони не займають багато місця, прості у використанні і користуються великою популярністю у любителів здорової їжі. Сушарка для фруктів та овочів Sencor SFD 750WH прекрасно справляється з поставленими завданнями і дозволить обробити кілька кілограм сировини одночасно.

Стильний дизайн
Прилад виготовлений з якісного пластика і має округлу форму. Підстава зеленого кольору органічно поєднується з прозорим корпусом, додаючи йому зовнішню привабливість і оригінальність. Дисплей на передній панелі надає конструкції актуальність і підсилює її декоративність. Вага 1,3 кг і габарити вироби спрощують його зберігання, а також перенесення в відведене місце.

Основні характеристики
5 піддонів з бортиками висотою 2,8 см гарантують своєчасну обробку продуктів за короткий проміжок часу. Можливість змінювати температуру в межах 35-70 ° С допоможе отримати необхідний результат для даної консистенції і щільності, а ледь помітні стінки корпусу - контролювати всі етапи роботи апарату. Конвективний теплообмін створює умови для отримання якісних заготовок, зменшуючи при цьому витрати енергії. Індикатор включення повідомить про початок роботи пристрою, а також про тривалість всієї процедури.

Додаткові особливості
Функція «захист від перегріву» запобігає утворенюю аварійної ситуації і припинить подачу струму в прилад при підвищеному навантаженні.

Характеристики Sencor SFD 750WH

Тип управління механічний
Особливості захист від перегрівання
Потужність 250 Вт
Cистема сушки конвективна
Кількість секцій 5
Матеріал корпусу пластик
Продукти для сушки ягоди
Габарити 23 х 23 х 23 см
Вага 1.3 кг
Колір білий