Сушарка для рук Electrolux EHDA-2500

Код товару: 914741
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX EHDA-2500
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EHDA-2500
  • Вага: 5.5 кг.
  • Габарити: 27x18x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класична, Потужність - 2500 Вт, Включення - автоматичне, Швидкість потоку повітря - 30 м/с, Максимальна температура - 50 °C, Матеріал корпусу - метал, Колір - сріблястий

Опис ELECTROLUX EHDA-2500

Сушарка для рук ELECTROLUX EHDA-2500

Надійна і потужна сушарка для рук. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі матовою. Володіючи швидкістю повітряного потоку 30 м / с, конфігурацією потужної подвійного захисту від нагрівання, забезпечена металевою кришкою обтічної форми, що має обсяг продування близько 270 м3 / ч-вона швидко висушить Ваші руки! Це ідеальний вибір для готелю, офісу, конференц-зали, зали очікувань і т.д.

Electrolux EHDA - 2500 - сушилка для рук використовується для якісної і швидкої просушки рук. Висока потужність дозволяє максимально скоротити час сушіння рук. Прилад може застосовуватися в різних сферах - від маленького кафе до великого торгового центру. Включення і вимикання.

Прилад включається за допомогою інфрачервоного датчика при піднесенні рук на відстань 10-11 см до приладу і вимикається, коли руки забираються із зони спрацьовування інфрачервоного датчика. Мотор. Для максимальної ефективності в даній сушарці використовується мотор зі швидкістю Потік повітря до 30 м / с, що дозволяє повністю висушити руки за 10-12 секунд. Потік повітря. Подача повітря спрямовується під певним кутом.

Electrolux - один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації в світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka і інші. Продукція компанії поєднує високу якість із продуманим дизайном. Філософія компанії - це дизайн, який викликає емоції і бажання у споживача, але який в той же час підкріплений функціональними та якісними аспектами продукції. Ще один девіз компанії - відмінності в ціні продукції не позначаються на її якості, а тільки на функціональності.

Продукція концерну включає в себе пральні та посудомийні машини, холодильники і водонагрівачі, пилососи і кухонні плити, а також широкий спектр вбудованої техніки. За результатами 2008 року сумарний обсяг продажів Electrolux склав 105 мільярдів шведських крон або 15 мільярдів доларів США. Персонал компанії по всьому світу налічує понад 55 000 чоловік.

Характеристики ELECTROLUX EHDA-2500

Основні
Серія EHDA
Споживчий клас преміум
Область застосування офісне обладнання
Форма корпусу дизайнерська
Рівень шуму на виході 80 дБ
Країна виробництва КНР
Колір корпусу нержавіюча сталь
Технічні
Макс. споживана потужність 2.5 кВт
Енергоспоживання в режимі "без нагрівання" 2500 Вт
Макс. швидкість потоку 30 м/с
Кількість режимів нагрівання 1
Клас пиловологозахишенності IPX1
Вид управління сенсорне
Захист від перегріву
Індикація включення ні
Монтажні
Варіант розміщення вертикальне
Вид установки (кріплення) настінна
Напруга електроживлення 220
Мережевий кабель з вилкою так
Додаткові
Температура повітря на виході до 50 °С
Матеріал корпусу пластик
Комплектація гарантійний талон
набір кріпильних елементів
Габарити
Габаритні розміри товару (В*Ш* Г) 0.24*0.27*0.142
Вага товару (нетто) 5.1 кг