Сушарка для рук Electrolux EHDA/HPF-1200W

Код товару: 914742
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: EHDA/HPF-1200W
  • Вага: 10.25 кг.
  • Габарити: 70x27x36 см.
  • Короткий опис:

    Тип - швидкісна, Потужність - 1200 Вт, Включення - автоматичне, Швидкість потоку повітря - 90 м/с, Максимальна температура - 50 °C, Матеріал корпусу - пластик, Колір - білий

Опис ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W

Сушарка для рук ELECTROLUX EHDA / HPF-1200W принципово відрізняється від приладів попереднього покоління: це більш сучасний і потужний прилад, що володіє видатними характеристиками і дозволяє в кілька разів швидше висушити руки. Прилад приводиться в дію безконтактно за рахунок чутливого інфрачервоного датчика. Він спрацьовує в той момент, коли користувач підносить руки до воздуховипуськниє отвору і відключає прилад рівно тоді, коли користувач їх прибирає. Такий спосіб включення приладу забезпечує більшу гігієнічність щодо контактного способу і економію електроенергії за рахунок більш точних і коротких інтервалів включення і відключення.

У моделі EHDA / HPF-1200W реалізована технологія двостороннього обдування Counter Flow, що представляє собою систему отворів з обох сторін сушильного відсіку, яка дозволяє сушити руки одночасно з двох сторін потужними потоками теплого повітря. Використання цієї технології робить процес сушіння рук зручнішим, а приміщення - чистим, оскільки вода, здуває з рук у вигляді крапель і бризок, потрапляє на дно сушильного відсіку і стікає в спеціальну ємність - контейнер. Даний контейнер, розташований на нижньому боці приладу, легко знімається і осушується.

Спеціально розроблений потужний мотор дозволяє домогтися вражаючою швидкості потоку в 330 км / ч, а це значить, що руки можна висушити менш ніж за 10 секунд. Для зручності експлуатації модель EHDA / HPF-1200W оснащена світловим індикатором, що відображає основні режими роботи приладу. Також сушарка забезпечена системою очищення повітря з 2 фільтрів: фільтром грубого очищення повітря від великих часток пилу і HEPA-фільтром, який очищає повітря в приміщенні від дрібних частинок і виключає контакт шкіри з пилом і бактеріями. Прилад виготовлений з високоміцного і екологічно чистого ABS пластику, який збереже його первозданний вигляд і забезпечить стабільну роботу на довгі роки.

Характеристики ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W

Основні
Серія EHDA
Споживчий клас люкс
Область застосування офісне обладнання
Форма корпусу дизайнерська
Рівень шуму на виході 85 дБ
Країна виробництва КНР
Колір корпусу білий
Технічні
Макс. споживана потужність 1.2 кВт
Енергоспоживання в режимі "без нагрівання" 1200 Вт
Макс. швидкість потоку 90 м/с
Кількість режимів нагрівання без нагріву
Клас пиловологозахишенності IPX2
Вид управління сенсорне
Захист від перегріву
Індикація включення так
Монтажні
Варіант розміщення вертикальне
Вид установки (кріплення) настінна
Напруга електроживлення 220
Мережевий кабель з вилкою так
Додаткові
Температура повітря на виході до 30 °С
Матеріал корпусу пластик
Комплектація гарантійний талон
набір кріпильних елементів
Габарити
Габаритні розміри товару (В*Ш* Г) 0.65*0.3*0.19
Вага товару (нетто) 8.18 кг