Сушарка для рук Electrolux EHDA/N-2500

Код товару: 914743
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX EHDA/N-2500
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EHDA/N-2500
  • Вага: 6.2 кг.
  • Габарити: 31x23x27 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класична, Потужність - 2500 Вт, Включення - автоматичне, Швидкість потоку повітря - 30 м/с, Максимальна температура - 50 °C, Матеріал корпусу - метал, Колір - сріблястий

Опис ELECTROLUX EHDA/N-2500

Сушарка для рук ELECTROLUX EHDA / N-2500

Рукосушкі є автоматичною сушилку для рук, виготовлену за особливою антивандальної технології, з вбудованим інфрачервоним датчиком високої чутливості і можливістю регулювання повітряного потоку. Сучасний дизайн приладу підкреслюють обтічні форми конструкції і стильний металевий корпус, що забезпечує гармонійне поєднання сушарки з будь-яким інтер'єром приміщення.

У рукосушках серії ENDA / N-2500 вбудований чутливий інфрачервоний датчик, який спрацьовує і включає прилад в той момент, коли Ви підносите до нього руки. Даний тип включення дозволяє швидко і гігієнічно висушити руки, що особливо важливо в громадських місцях, лікарнях і офісах.

Для підвищення ефективності був розроблений мотор, який створює швидкість потоку до 30 м / с, завдяки цьому час сушіння зведено до мінімуму (10-15 сек.). Напрямок повітряного потоку в рукосушках, може бути задано під певним кутом, що дозволяє найбільш ефективно висушити руки. Конструкція рукосушкі дозволяє відхилити направляючу потоку в потрібному Вам напрямку.

Воздуховипуськной отвір рукосушкі захищено спеціальною захисною решіткою витримує високі температури і захищає пристрій від потрапляння сторонніх предметів. Завдяки пристрою рукосушкі і інфрачервоному датчику включення і відключення, прилад виключає зайві витрати на електрику, що важливо при постійному використанні приладу.

Сушарка для рук працює за принципом безконтактного сенсорного включення / відключення. При розташуванні рук користувача на відстані до 11 см від воздуховипуськной отвори спрацьовує інфрачервоний датчик, автоматично включає сушилку. Як тільки руки користувача опиняються поза досяжності ІК-датчика, прилад автоматично відключається.

Electrolux - один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації в світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka і інші. Продукція компанії поєднує високу якість із продуманим дизайном. Філософія компанії - це дизайн, який викликає емоції і бажання у споживача, але який в той же час підкріплений функціональними та якісними аспектами продукції.

Характеристики ELECTROLUX EHDA/N-2500

Основні
Серія EHDA
Споживчий клас преміум
Область застосування офісне обладнання
Форма корпусу дизайнерська
Рівень шуму на виході 80 дБ
Країна виробництва КНР
Колір корпусу нержавіюча сталь
сірий
Технічні
Макс. споживана потужність 2.5 кВт
Енергоспоживання в режимі "без нагрівання" 2500 Вт
Макс. швидкість потоку 30 м/с
Кількість режимів нагрівання 1
Клас пиловологозахишенності IPX1
Вид управління сенсорне
Захист від перегріву
Індикація включення ні
Монтажні
Варіант розміщення вертикальне
Вид установки (кріплення) настінна
Напруга електроживлення 220
Мережевий кабель з вилкою так
Додаткові
Температура повітря на виході до 50 °С
Матеріал корпусу пластик
Комплектація гарантійний талон
набір кріпильних елементів
Габарити
Габаритні розміри товару (В*Ш* Г) 0.24*0.27*0.2
Вага товару (нетто) 6 кг