Комутатор мережевий D-Link DGS-1100-06/ME

Код товару: 471208
Немає в наявності
  • Інформація по D-Link DGS-1100-06/ME
  • Виробник: D-Link
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DGS-1100-06/ME
  • Вага: 1.2 кг.
  • Габарити: 34x22x9 см.
  • Короткий опис:

    керований, настільний, Портів - 6, SFP, Gigabit Ethernet, Комутація - 12 Гбіт/с, МАС - 4000 адрес, Робота - від 0˚ до 40˚ C, Зберігання - від -40˚ до 70˚ C, Ш - 190 мм, Г - 120 мм, В - 38 мм, 0.42 кг

Опис D-Link DGS-1100-06/ME

Налаштовуваний комутатор DGS-1100-06/ME оснащений 5 портами 10/100/1000Base-T і 1 SFP-портом. Призначений для розгортання мереж Metro Ethernet, даний комутатор виконаний в надійному корпусі і підтримує функції Multicast для надання IPTV-сервісу. 5 портів 10/100/1000 Мбіт/с оснащені вбудованим захистом від статичної електрики до 6 кВ. Наявність оптичного порту SFP надає можливість побудови мереж FTTx.

Multicast
DGS-1100-06/ME надає можливість роботи з IPTV-сервісами або будь-якими іншими, заснованими на передачі багатоадресного трафіку, що користуються зростаючим попитом на ринку, завдяки підтримці таких функцій як IGMP Snooping, Limited IP Multicast (Обмеження багатоадресної розсилки по I Використання цих функцій дозволяє забезпечити оптимальну смугу пропускання зі збереженням високої якості передачі даних. Функція Limited IP Multicast дозволяє створити профілі багатоадресної розсилки і зв"язати їх з портом або діапазоном портів для того, щоб дозволити або відхилити запити на з"єднання до тієї чи іншої групи (каналу), що відправляються користувачами. Використання профілів значно спрощує управління IPTV сервісом у разі, якщо користувач змінює пакет послуг. При використанні функції ISM VLAN (IGMP Snooping Multicast VLAN) багатоадресний трафік з метою ефективного витрачання смуги пропускання передається в окремому VLAN. При використанні функції ISM VLAN потрібне налаштування як на комутаторі доступу, так і на L3 комутаторі рівня агрегації. Економія смуги пропускання досягається в разі перегляду одного і того ж каналу клієнтами в різних VLAN, при цьому не потрібна окрема копія багатоадресного трафіку для кожного з них у разі використання ISM VLAN. Функція MLD Snooping покращує ефективність багатоадресної розсилки і дозволяє скоротити витрати при переході до IPv6.

Висока продуктивність і відмовостійкість
Комутатор DGS-1100-06/ME підтримує широкий набір функцій, що забезпечують безперебійну роботу і спрощують управління. Підтримка Loopback Detection запобігає освіті петель у мережі. DGS-1100-06/ME також підтримує QoS (Quality of Service). Пакети можна класифікувати на основі вмісту і розподіляти в черзі з різним пріоритетом обробки. Механізм пріоритезації допомагає диференціювати трафік на основі вимог до якості обслуговування.

Функція керування смугою пропускання дозволяє мережевим адміністраторам визначати пропускну здатність для кожного порту з мінімальним значенням 64 кбіт/с для вихідного і вхідного трафіку. Комутатори також підтримують функціонал захисту від шторму (Storm Control), який дозволяє позбутися зайвого трафіку

Безпека
DGS-1100-06/ME також підтримує функції безпеки. Завдяки використанню механізму Static MAC можна дозволити доступ тільки авторизованим пристроям. Port Security дозволяє обмежити кількість MAC-адрес, що вивчаються на порту, і запобігти flood-атакам, спрямованим на переповнення таблиці комутації.

Автентифікація
DGS-1100-06/ME підтримує автентифікацію 802.1x на основі порту/хосту, а також автентифікацію на основі локальної бази або RADIUS-сервера. Адміністратори також можуть помістити неавторизованих користувачів в Guest VLAN і призначити їм обмежені права доступу.

Керування
Налаштування комутатора можна виконати через Telnet, SNMP і HTTP. Зручний Web-інтерфейс забезпечує простоту управління.

Протокол LLDP (Link Layer Discovery Protocol) дозволяє мережевому обладнанню сповіщати локальну мережу про своє існування і характеристики, таким чином, відповідно до результату пошуку можна легко застосувати налаштування до виявлених пристроїв і отримати графічне зображення топології. Крім цього, комутатор підтримує функцію діагностики кабелю для перевірки стану мережевих кабелів і виявлення причини порушення працездатності.

Пошук і усунення несправностей
Комутатор DGS-1100-06/ME дозволяє адміністраторам виконувати швидку діагностику, пошук і усунення несправностей. Функція діагностики дозволяє визначити довжину підключеного кабелю, а також відобразити інформацію про його стан. Підтримка цієї функції забезпечує зручний пошук і усунення проблем. Крім цього, DGS-1100-06/ME підтримує стандарт IEEE802.3ah, протокол канального рівня, що надає адміністраторам можливість моніторингу стану мережі і швидкого виявлення несправностей на портах комутатора.

Характеристики D-Link DGS-1100-06/ME

Основне
Тип Комутатор
Порти 5 x 10/100/1000BASE-TX
1 x 100/1000 SFP
Тип комутатора налаштовуваний
Метод комутації Store-and-forward
Продуктивність
Комутаційна матриця 12 Гбіт/с
Таблиця MAC-адрес 4000 записів
Jumbo-фрейми 9 Кб
FLASH-пам'ять 16 МБ
Розмір буфера 128 КБ
Швидкість перенаправлення пакетів 8 Мбіт/с
Функціонал
Функції Захист від перенапруг