Маршрутизатор Tenda FH456

Код товару: 765863
Очікується
695 Грн
  • Інформація по TENDA FH456
  • Виробник: TENDA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: FH456
  • Вага: 0.79 кг.
  • Габарити: 37x29x7 см.
  • Короткий опис:

    b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с), 300 Мбіт/с, 2.4 ГГц, незнімні, Антен - 4, WPA, WPA2, WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, AES, TKIP, 10/100BASE-TX Ethernet, LAN - 3, демілітаризована зона (DMZ), VPN - так

Опис TENDA FH456

Маршрутизатор Wi-Fi TENDA FH456
Потужний 802.11n WiFi-маршрутизатор Tenda FH456 є нашим рішенням для середніх і великих будинків. 4 * 5 дБі високоефективні всеспрямовані зовнішні антени і технологічний підсилювач забезпечують стабільний WiFi-сигнал широкого діапазону швидкістю до 300 Мб / с з покриттям всього будинку для навігації по мережі. Чутливий таймер управління, який включає і вимикає маршрутизатор автоматично, проста настройка, управління пропускною спроможністю і безпечний WiFi - це все, що потрібно для сучасної навігації по мережі.
 
Сигнал WiFi сильніше і ширше. 4 * 5 дБі високоефективні всеспрямовані зовнішні антени разом з технологією УМ (підсилювача потужності) і МШУ (малошумящего підсилювача потужності) забезпечують швидкий, стабільний WiFi-сигнал широкого діапазону. Від щоденних завдань, таких як перегляд інтернет-сторінок, електронної пошти, онлайн чатів, до ресурсномістких завдань, що вимагають високої пропускної здатності, таких як онлайн ігри, потокове відео в форматі HD, Ви можете насолоджуватися прекрасною бездоганною бездротовим зв'язком в будь-який час в будь-якому місці .
 
Розумний таймер для включення / вимикання автоматично. Забуваєте вимикати перед сном? Чи відчуваєте проблеми зі своєчасним включенням і вимиканням час від часу? Розумний таймер управління позбавить вас від клопоту. Встановіть Ваше оптимальний розклад, і FH456 буде ідеально працювати в соотвтствіі з розкладом, забезпечуючи низьке енергоспоживання і екологічну Електомагнітні середу для немовляти, матері і всієї сім'ї.
 
Чудовий чіп, чудовий WiFi. Чіп для маршрутизатора, теж що серце для людини. У FH456 варто найпередовіший чіп Broadcom для забезпечення бездоганної сумісності і стабільності. Просто насолоджуйтеся прекрасної бездротовим зв'язком в будь-який час в будь-якому місці. Особливості: алмазна ограновування маршрутизатора. Алмазна якість WiFi. FH456 задовольняє не тільки функціональні потреби, але також і естетичні. Це і маршрутизатор, і прикраса будинку. З цього моменту можна не тільки використовувати WiFi, а й оцінити його красу.

Характеристики TENDA FH456

Швидкість Wi-Fi 300 Мбіт/с
Швидкість LAN портів 100 Мбіт/с
Режими роботи точка доступу
Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 300 Мбіт/с)
Робоча частота 2.4 ГГц
Тип антени незнімні
Кількість антен 4
Захист інформації WPA2-PSK
Кількість LAN портів (RJ-45) 3
Вхідний інтерфейс 10/100BASE-TX Ethernet
Підтримка транспортних протоколів TCP/IP
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с)
Функції міжмережевого екрану демілітаризована зона (DMZ)
Підтримка VPN так
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Також шукають VPN роутери
Ширина 172 мм
Висота 36 мм
Глибина 172 мм