Маршрутизатор TP-Link TL-R480T+

Код товару: 327063
Є в наявності
1976 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1976грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по TP-Link TL-R480T+
  • Виробник: TP-Link
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TL-R480T+
  • Вага: 2.01 кг.
  • Габарити: 40x8x25 см.
  • Короткий опис:

    10/100BASE-TX Ethernet, LAN - 4, фільтрація MAC-адрес, демілітаризована зона (DMZ), NAT, VPN - так, 1 шт

Опис TP-Link TL-R480T+

Маршрутизатор з балансуванням навантаження TL-R480T+ – це пристрій з високою продуктивністю і стабільністю роботи, яке дозволяє заощадити кошти при організації мереж в таких місцях, як Інтернет-кафе і невеликі офіси. Вкладені в нього кошти окупаються з лишком! Крім того, при використанні цього пристрою, можна обійтися без додаткових витрат на мережеве обладнання. З допомогою трьох змінних портів WAN/LAN, TL-R480T+ може мати до 4 портів WAN, що задовольнить різним вимогам підключення до Інтернет через один пристрій. Завдяки кільком стратегіям балансування навантаження, функції пріоритезації даних і надійному міжмережевого екрану Ви будете користуватися стабільною мережею з широкими можливостями Ethernet-підключення. Пристрій легко і просто налаштовується через зручну і зрозумілу кожному користувачу веб-утиліту.
Три змінних порту WAN/LAN

Модель TL-R480T+ оснащена трьома змінними портами, які можуть працювати як LAN або WAN порти, тим самим, маршрутизатор може мати до чотирьох портів WAN, що надає більше можливостей для підключення до Інтернет через один пристрій. Функція «розумною» балансування навантаження дозволяє розподіляти потоки даних у відповідності з завантаженістю кожного WAN порту, таким чином, збільшуючи швидкість передачі по кожному з каналів, забезпечуючи користувачам мережі максимально швидке і надійне з’єднання.
Розширені функції захисту

Для захисту мережі від зовнішніх загроз, TL-R480T+ оснащений автоматичним захистом, яка дозволяє виявити і заблокувати DoS-атаки, такі як TCP/UDP/ICMP Flooding, Ping of Death (підроблений Ping) та інші. Більш того, маршрутизатор оснащений функцією фільтрації IP/MAC/URL/WEB для надійного захисту від вірусних атак і атак на Вашу мережу. З метою більш зручного керування мережею TL-R480T+ надає адміністраторам можливість одним натисканням кнопки блокувати веб-сайти, додатки IM/P2P або забороняти співробітникам використовувати конкретні служби, наприклад, FTP, HTTP і SMTP.

Ефективна політика контролю доступу

PPPoE-сервер служить для призначення облікових записів PPPoE користувачам приватної мережі, таким чином, маршрутизатор надає доступ до Інтернет тільки для зареєстрованих облікових записів, які пройшли аутентифікацію. Функція контролю пропускної здатності по IP-адресою допомагає визначити обсяг пропускної здатності для кожного облікового запису. Крім цього функція E-Bulletin дозволяє розсилати попередження у вигляді веб-сторінки про закінчення терміну використання певних облікових записів PPPoE. Завдяки всім перерахованим вище функцій маршрутизатор може надавати різним користувачам різні можливості роботи в мережі в пріоритетному порядку для більш ефективного управління.
Розумне вкладення коштів в мережеве обладнання

Пристрій обладнаний надійним захистом від ударів блискавки, яка дозволяє уникнути перепадів напруги і виконує нешкідливу розрядку безпосередньо через заземлення. Маршрутизатор оснащений захистом від електричних розрядів до 4 кВ в умовах правильного заземлення. Ця характеристика дозволяє захистити вкладені Вами кошти при виникненні небезпечних погодних явищ.
Примітка: Наведена специфікація відноситься ТІЛЬКИ до TL-R480T+ версії 5.0 і 6.0

Характеристики TP-Link TL-R480T+

Основні
Тип маршрутизатор
Тип модему зовнішній
Кількість LAN портів (RJ-45) 4 шт.
Інтерфейс WAN
LAN
LAN / WAN, що перемикається
Монтаж у стійку/шафу ✔ 13" стойка, 1U
DRAM пам'ять 64 Мб
Flash пам'ять 4 МБ
Бездротова мережа
Захист інформації Захист від DoS-атак
Host list
Мережеве управління
Віддалене управління System Event Log
HTTPS
Підтримка VPN ✔ pass-through PPTP, L2TP, IPSec (ESP Head)
Дротова мережа
Вхідний інтерфейс ( WAN ) PPPoE
PPTP
L2TP
Статичний IP / Динамічний IP
BigPond
Dual Access
Підтримка транспортних протоколів PPPoE
TCP/IP
ICMP
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3 10BASE-T
IEEE 802.3u 100BASE-TX
IEEE 802.3x
Підтримувані протоколи SNTP
DNS
NAT
DHCP
Додатково
Функції безпеки Батьківський контроль
Комплектація Кабель RJ-45
Компакт-диск з матеріалами
Коротка інструкція
Шнур живлення
Фізичні
Габарити 294x180x44