Комутатор мережевий TP-Link TL-SG108E

Код товару: 620853
Є в наявності
1348 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1348грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по TP-Link TL-SG108E
  • Виробник: TP-Link
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TL-SG108E
  • Вага: 0.69 кг.
  • Габарити: 19x10x13 см.
  • Короткий опис:

    smart, настільний, Портів - 8, Gigabit Ethernet, Комутація - 16 Гбіт/с, МАС - 8000 адрес, Робота - від 0˚ до 40˚ C, Зберігання - від -40˚ до 70˚ C, Ш - 158 мм, Г - 101 мм, В - 25 мм

Опис TP-Link TL-SG108E

Призначення пристрою
8-портовий гігабітний комутатор TL-SG108Е серії Easy Smart представляє собою ідеальне рішення для заміни некерованого комутатора. Пристрій призначений для використання на підприємствах малого та середнього бізнесу, де потрібна проста управління мережею. Адміністратори мережі можуть здійснювати ефективний моніторинг трафіку за допомогою функції зеркалирования порту, виявлення петель і діагностики кабелю. TL-SG108Е допоможе оптимізувати трафік за допомогою функції пріоритетності даних (QoS) по порту і тегом, таким чином, трафік, чутливий до пропускної спроможності, буде проходити без затримок. Підтримка VLAN на базі порту / тега / MTU дозволяє посилити безпеку і зробити сегментацію мережі більш ефективним способом. Завдяки інноваційній енергозберігаючої технології TL-SG108Е економить до 80% споживаної електроенергії і являє собою екологічний пристрій для вашої офісної мережі.
 
Просте і ефективне управління
Гігабітний Easy Smart комутатор TP-LINK TL-SG108E дозволяє проводити моніторинг мережі і стежити за поведінкою трафіку. За допомогою функцій віддзеркалення порту, виявлення петель і діагностики кабелю можна виявити і навіть локалізувати проблему з підключенням у вашій мережі. Адміністратори мережі можуть призначати пріоритет трафіку за допомогою функцій пріоритетності портів і IEEE 802.1P, що дозволить передавати голосовий і відео-трафік без затримок і розривів з’єднання в будь-який час. Крім того, з метою посилення безпеки і продуктивності мережі комутатор підтримує VLAN на базі порту / MTU / 802.1Q. Модель TL-SG108E є подальшою еволюцією некерованого комутатора Рlug-and-Рlay і значно підвищує зручність роботи з мережею.
Проявіть турботу про навколишнє середовище
Проявіть турботу про навколишнє середовище при переході на гигабитную мережу! 8-портовий гігабітний Easy Smart комутатор TL-SG108 використовує новітню енергозберігаючу технологію, за допомогою якої ви зможете збільшити пропускну здатність вашої мережі при менших енерговитратах. Пристрій автоматично вибирає режим харчування в залежності від статусу з’єднання і довжини кабелю для того, щоб зберегти електроенергію і тим самим обмежити кількість викидів вуглецю, що здійснюються при її виробленні.
Відключення непрацюючих портів
При виключенні комп’ютера або мережевого устаткування, відповідний порт звичайного комутатора продовжує споживати багато електроенергії. TL-SG108Е може автоматично визначати статус з’єднання на кожному порту і скорочувати споживання електроенергії на непрацюючих портах.Вибір режиму живлення в залежності від довжини кабелю
Короткий кабель споживає менше електрики через менших втрат при передачі; але на більшості комутаторів це не береться до уваги - вони подають однакове харчування незалежно від довжини кабелю, будь то 10 чи 50 метрів. TL-SG108E аналізує довжину підключеного Ethernet-кабелю і змінює відповідним чином споживання електроенергії.
 
Зручність використання
TL-SG108E зручний в налаштуванні і управлінні. Авто-MDI / MDIX усуває необхідність використання кабелю з перехресними парами або Auto-Uplink портів. Автоузгодження на кожному порту допомагає визначити швидкість з’єднання мережевого пристрою (10, 100 або 1000 Мбіт / с) і автоматично налаштувати відповідну швидкість передачі даних для відповідного пристрою. Завдяки компактному розміру пристрій зручно і безпечно. TL-SG108E не завантажує виробничі приміщення та відповідні ідеально підходить для розміщення на столі або в стійці. Інформативні світлодіодні індикатори вказують робочий стан і інформують про неполадки в реальному часі.

Характеристики TP-Link TL-SG108E

Тип smart
Форм-фактор настільний
Кількість портів 8
Порти Gigabit Ethernet
Вимоги PoE без PoE
Середовище передачі даних 100BASE-TX / 1000Base-T: неекранована вита пара категорій 5
Метод передачі Store-and-Forward (зберігання і передача)
Можливість віддаленого управління некерований
Комутаційна здатність 16 Гбіт/с
Швидкість перенаправлення 64-байтних пакетів 11.9 Mpps
Розмір таблиці МАС-адрес 8000 адрес
Буфер пакетів 2 Мб
Jumbo-фрейм 16000 байт
Автовизначення MDI/MDIX так
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с)
Підтримка транспортних протоколів TCP/IP
QoS (приоритезация даних) пріоритезація трафіка по порту 802.1p
Функції L2 і L2 + діагностика кабелю
Віртуальні мережі підтримка до 4 000 груп VLAN одночасно (з 4000 VLAN ID)
Cертифікація RoHS
Системні вимоги Windows XP
Робоча температура від 0˚ до 40˚ C
Діапазон вологості (робота) від 10% до 95% без конденсату
Температура зберігання від -40˚ до 70˚ C
Живлення 100-240 В
Кількість вентиляторів без вентилятора
Блок живлення зовнішній
Споживана потужність (максимальна) 5.46 Вт
Ширина 158 мм
Глибина 101 мм
Висота 25 мм
Корпус Металевий