Щипці кухонні Ringel Main силикон 27 см (RG-5103/5)

Код товару: 969334
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-5103/5
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Main силикон 27 см
  • Код виробника: RG-5103/5
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 27x5x5 см.
  • Короткий опис:

    універсальне, Main, силікон, Матеріал ручки - нержавіюча сталь, 27 см, Колір - жовтий

Опис Ringel Main силикон 27 см

Для легкості приготування страв та їх переміщення на посуд для сервірування в арсеналі кухонних аксесуарів RINGEL MAIN є кухонні щипці.


ОСНОВА ВИРОБЛЕНА З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Міцність і цільність конструкції забезпечена тим, що виріб виготовлено з нержавіючої сталі.


БЕЗПЕЧНИЙ ХАРЧОВИЙ СИЛІКОН

Місця захвату та ручки вкриті силіконовими насадками, які забезпечують безпечний контакт з посудом з антипригарним покриттям. Харчовий силікон повністю безпечний, не містить шкідливих речовин. Витримують температури від -25 до +230 градусів С.


ФІКСАЦІЯ РУЧОК

Спеціальний фіксатор дозволяє притиснути дві ручки одну до одної для зручності зберігання на кухні. Петля на фіксаторі для підвішування аксесуару на гачках.


З кухонними щипцями RINGEL MAIN ви з легкістю зможете перевернути улюблений стейк на сковорідці, перекласти його на тарілку, не пошкодивши готову страву.


RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!


Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Характеристики Ringel Main силикон 27 см

Матеріал силікон
Серія Main
Матеріал ручки нержавіюча сталь
Розміри 27 см
Колір жовтий