Блюдо Luminarc Sweet Line White 35 см (E8007)

Код товару: 643432
Немає в наявності
  • Інформація по Luminarc E8007
  • Виробник: Luminarc
  • Країна-виробник: Франція
  • Модель: Sweet Line White 35 см
  • Код виробника: E8007
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 32x32x2 см.
  • Короткий опис:

    білий

Опис Luminarc Sweet Line White 35 см

Посуд Luminarc вирізняється зручністю, практичністю й різноманіттям форм. Через свої технічні характеристики та здатність утримувати тепло, під час сервірування столу зберігає їжу теплою тривалий час. Поверхня посуду Luminarc абсолютно гладка та непориста, тому що виготовлена зі скла. Завдяки цьому посуд не буде вбирати сторонні запахи та збереже первісний колір. Крім того, це унеможливлює проникнення бактерій.

Увесь столовий посуд Luminarc проходить додатковий процес зміцнення й у 2-3 рази стійкіший до пошкоджень. До того ж, під час сильного удару посуд розпадається на безліч негострих шматочків, що практично унеможливлює порізи. Посуд Luminarc стає міцнішим, завдяки процесу загартовування — різке охолодження, розігрітого до високої температури, виробу. Також витримує різкий перепад температур до 135 °C, що дає змогу відразу після використання мити посуд у холодній воді.

Посуд Luminarc розроблений для інтенсивного щоденного використання — малюнок залишиться незмінно яскравим, навіть після великої кількості миття у посудомийній машині. Можна використовувати в мікрохвильових печах, духовках, холодильниках, посудомийних машинах, морозильних камерах.

Посуд Luminarc стане справжньою прикрасою вашого столу.

Блюдо Luminarc Sweet Line виготовлене з ударостійкого скла, стійкого до перепадів температури й до пошкоджень під час щоденного використання.
Скляний посуд дуже зручний у використанні, максимально гігієнічний, має красивий вигляд. Підійде для щоденного використання та для сервірування святкового столу.

Салатник можна використовувати в мікрохвильовці, мити в посудомийній машині.

Характеристики Luminarc Sweet Line White 35 см

Серія Sweet Line
Тип посуду Блюдо
Матеріал Ударостійке скло
Форма Прямокутна
Основний колір Білий
Можна мити в посудомийній машині Так
Артикул E8007