Вакууматор Cecotec CCTC-04070

Код товару: 1178056
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-04070
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CCTC-04070
  • Вага: 3.16 кг.
  • Короткий опис:

    Тип вакууматора - стаціонарний, потужність - 120 Вт, швидкість викачування повітря - 24 л/хв, максимальна ширина пакета (рулону) - 30 см, колір - нержавіюча сталь, чорний

Опис Cecotec CCTC-04070

Дбаєте про корисне харчування? Бажаєте зберегти більше часу та більше місця в холодильнику? Тоді вам потрібен вакуумний пакувальник CECOTEC SealVac Steel. З ним ваші продукти залишатимуться свіжими у 5 разів довше, ніж при звичайному зберіганні.

  • Запаковує будь-які продукти
  • Оснащений функцією вакуумування рідини
  • Простий у використанні

Один натиск - швидка упаковка

Потужний CECOTEC SealVac Steel витягує повітря зі швидкістю 24 л на хвилину та під тиском 0.9 бар. Без повітря у бактерій просто немає шансів і ваші продукти залишаються свіжими та корисними тривалий час.

Адаптивний вакуум

У цього девайса багато режимів, тому він легко запаковує всі види продуктів. Вакуумуйте тверді, м'які, ніжні, сухі та вологі страви, і навіть рідина! Ви можете повністю або частково видалити повітря, натиснувши кнопку Stop на будь-якому етапі приготування.

Новий рівень консервування

CECOTEC SealVac Steel здатний запаковувати не тільки в пакети, але й витягувати повітря зі склянок. Уявіть, як довго зберігатимуться ваші консерви, якщо ви скористаєтеся таким помічником.

Вбудований ніж та пакети в комплекті

Вакуумування не триватиме багато часу, адже вам не потрібно розрізати пакети вручну. Це зробить вам вбудований ніж. У комплект також входить рулон із харчового поліетилену, який ви можете розділити на потрібні пакети.

Зручний формат

Ширина упаковки - 30 см, тому ви можете використовувати не тільки упаковки з комплекту, але будь-які інші пакети. Експериментуйте та підбирайте для своїх страв найкращий формат зберігання.

Міжнародні нагороди

Кухонна техніка CECOTEC завдяки високим технічним характеристикам та якісним матеріалам, відзначена престижними нагородами в галузі дизайну та споживчих товарів.

Утилітарний дизайн

Функціональний та практичний вакууматор виготовлений з нержавіючої сталі та чорного пластику. Усі необхідні кнопки розмістилися прямо на корпусі, а до мережі пристрій підключається через шнур.

Комплектація

В комплект входять вакуумний пакувальник, рулон з термостійкого поліетилену, 5 пакетів, насадка і трубка для вакуумування банок, а також інструкція з використання.

Характеристики Cecotec CCTC-04070

Тип вакууматора стаціонарний
Потужність 120 Вт
Швидкість викачування повітря 24 л/хв
Максимальна ширина пакета (рулону) 30 см
Режими роботи вакууматора запаювання
Тип індикації роботи світлодіодна
Спеціальні налаштування вакууматора вакуумування сухих продуктів
Додаткові можливості вакууматора вбудований ніж
Пакети в комплекті 5 шт
Ширина 400 мм
Висота 100 мм
Глибина 230 мм
Колір чорний
Вага 2.2 кг