Вакууматор Cecotec CCTC-04256

Код товару: 1105511
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-04256
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CCTC-04256
  • Вага: 1.74 кг.
  • Короткий опис:

    Тип вакууматора - стаціонарний, потужність - 120 Вт, швидкість викачування повітря - 10 л/хв, максимальна ширина пакета (рулону) - 30 см, матеріал корпуса - пластик, нержавіюча сталь, колір - нержавіюча сталь

Опис Cecotec CCTC-04256

Свіжі продукти тривалий час
Упаковуйте будь-які продукти легко та швидко з вакуумною машинкою CECOTEC CCTC-04256 SealVac 120 SteelCut. Вона має чудову швидкість роботи, вбудований ніж і диспенсерний резервуар для пакувального матеріалу. Високий тиск 0.75 бара дає змогу щільніше спаювати пакет і надійно зберігати свіжість їжі.

Потужність 120 Вт
Продукти у вакуумній пачці вп'ятеро довше зберігають свіжість і корисні компоненти. Для прихильників здорового харчування це незамінний спосіб зберігання їжі. З потужністю 120 Вт процес їхньої підготовки до заморожування займе мінімум часу, а результат приємно здивує вас.

Висока швидкість роботи
Немає можливості витрачати багато часу на заготівки? З вакуумним пакувальником вам буде потрібно всього 10 секунд для вакуумування продуктів. Сьогодні ви витрачаєте кілька хвилин на пакування їжі, а завтра ваш раціон складатиметься тільки зі свіжих і збагачених вітамінами страв.

Вбудований ніж і рулон пакетів
Підбирайте розмір пакета під форму та розміри ваших продуктів. Рулон пакетів не розділений на стандартні розміри, ви можете відрізати їх вбудованим ножем. У такий спосіб ви заощадите упаковку для подальшого використання.

Зберігайте продукти довше
Всього одне натиснення кнопки допоможе усунути повітря з пакета. У ньому не залишиться зайвого кисню й продукти зберігатимуться довше. Вакуумний тиск 0.75 бара забезпечує ідеальну герметичність і компактність упакованого продукту.

Паковання адаптується до будь-якої їжі
Вибирайте сухий або вологий тип вакуумування, щоб надійно зберігати будь-які продукти. Пакувальник SealVac 120 SteelCut впорається із цими завдання однаково успішно.

Повний вакуум
З функцією абсолютного вакууму упакована їжа ущільнюється. Це відбувається завдяки натисненню однієї кнопки. Герметичний пакет займе ще менше місця у вашій морозильній камері.

Вакуумування банок
Унікальна функція вакуумування в банку допоможе вам створювати безліч маринованих закусок або консервованих фруктів. У такому пакованні не порушується цілісність м'яких продуктів.

Широкий формат і професійна робота
Ширина нагрівальної стрічки становить 31 см. Такий розмір дає змогу впаковувати відразу кілька продуктів. Заощаджуйте час, вибирайте потрібний розмір пакета та діставайте професійну упаковку.

Характеристики Cecotec CCTC-04256

Тип вакууматора стаціонарний
Потужність 120 Вт
Швидкість викачування повітря 10 л/хв
Максимальна ширина пакета (рулону) 30 см
Режими роботи вакууматора вакумування та запаювання
Тип індикації роботи світлодіодна
Спеціальні налаштування вакууматора вакуумування сухих продуктів
Кількість швидкостей роботи 2
Додаткові можливості вакууматора електроне управління
Матеріал корпуса пластик
Ширина 390 мм
Висота 70 мм
Глибина 150 мм
Колір нержавіюча сталь
Вага 1.46 кг