Телефон Panasonic KX-DT543RU

Код товару: 639588
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC KX-DT543RU
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Модель: KX-DT543RU
  • Вага: 1.45 кг.
  • Габарити: 28x20x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип - системний, тип набору - тоновий, імпульсний, кількість телефонних ліній - 1 лінія, автододзвін - відсутній, Колір - білий, визначник номера (АВН) - є

Опис PANASONIC KX-DT543RU

Системний телефон PANASONIC KX-DT543RU - це двопровідний цифровий системний телефон, який забезпечує найбільш зручний доступ до функцій АТС і надає користувачеві інформацію про зайнятість ліній в режимі реального часу. Цей системний телефон працює з АТС серії TDA, TDE, NCP, NS (підключається на цифровий або гібридний порт) і відповідає найвищим вимогам до якості та комфорту.

На системному телефоні Panasonic KX-DT546RU мається гучний зв'язок (цифровий спікерфон), шестірядковий РК-дисплей з підсвічуванням, підтримкою кирилиці та 4-ма рівнями налаштування контрастності. Російською мовою відображається не тільки меню, але і вміст усіх довідників АТС, журнал вхідних і вихідних дзвінків, а також команди системного програмування. Дисплей цього системного телефону відображає номер абонента або дату і час або тривалість і вартість розмови, і багато іншого.

У Panasonic KX-DT546RU є 24 програмованих кнопки (функції) c двокольорового індикацією. Індикатори показують зайнятість ліній і абонентів. Одним натисканням такої кнопки можна встановити з'єднання, або викликати системну функцію. Для збільшення кількості кнопок можна підключити консоль KX-DT590.

Натисненням однієї кнопки на системному телефоні абонент може: встановити автоматичну переадресацію виклику на інший номер (наприклад, на мобільний телефон); встановити конференцсвязь з декількома абонентами; перехопити виклик з телефону свого колеги; стати в чергу на зайняту міську лінію; включити сповіщення по гучномовному зв'язку (через динаміки системних телефонів або зовнішні динаміки).

З додаткових функцій, Panasonic KX-DT546RU сумісний з електронним мікроліфтом, має автодозвін, 30 мелодій дзвінка і двоколірний індикатор виклику (повідомлення) який сигналізує про виклик, що надійшов, або записаному повідомленні, що дозволяє ідентифікувати дзвонить телефон на відстані. Також, у цього системного телефону є роз'єм для підключення гарнітури, 2 регулювання кута нахилу апарату і роз'єм D-XDP. Унікальна технологія D-XDP дозволяє підключити до цього системному телефону, інший телефон з новим внутрішнім номером і заощадити не тільки на покупку нової плати розширення, але й на прокладці кабелю

Характеристики PANASONIC KX-DT543RU

Основні
Тип телефона системний телефон
Тип системного телефону Цифровий
Тип набору імпульсний / тоновий
Кількість телефонних ліній 1
Розташування клавіш на корпусі
Кількість програмованих кнопок 24 шт
Однокнопковий набір
Функції
АОН
Дисплей ✔ 3 строки
Гучний зв'язок ( спікерфон )
Додатково Роз'єм для дротової гарнітури
Утримання виклику
Відключення мікрофону трубки
Регулювання гучності динаміка
Роз'єм для гарнітури
Фізичні
Колір білий