Телефон DECT Panasonic KX-TGJ320UCB

Код товару: 708756
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC KX-TGJ320UCB
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: KX-TGJ320UCB
  • Вага: 0.65 кг.
  • Габарити: 18x13x11 см.
  • Короткий опис:

    чорний, монохромний, з білим підсвічуванням, CallerID, Автовідповідач, 250 номерів, немає

Опис PANASONIC KX-TGJ320UCB

Опис Радіотелефон Panasonic KX-TGJ320UCB
Panasonic KX-TGJ320UCB - цифровий бездротовий телефон з автовідповідачем і однією трубкою. Срібляста рамка і глянцева поверхня корпусу надають пристрою розкішний вигляд.

Збільшена ємність батареї забезпечує максимальну тривалість роботи в режимі розмови протягом 15 годин, тому ви зможете говорити довше. Крім того, в режимі очікування трубка може перебувати поза базою без підзарядки протягом 10 днів.

У разі відключення електрики живлення базового блоку здійснюється від акумулятора трубки. Відсутність електрики не зможе перешкодити вам зробити важливі дзвінки.

Ви можете заблокувати будь-який вибраний номер, а також будь-які послідовності чисел (від 2 до 8 цифр), що збігаються з номерами, внесеними до чорного списку. Канал зв"язку між бездротовою трубкою і базовим блоком зашифрований, а ключ шифрування періодично змінюється для підтримки високого рівня безпеки.

Бездротова трубка передає інформацію про абонента за допомогою голосу, тому дізнатися, хто дзвонить, можна не підходячи до базового блоку, щоб подивитися на екран. Це зручно, оскільки відразу можна зрозуміти, кому потрібно підійти до телефону.

Автовідповідач зі розширеними функціями
Отримуйте повідомлення з автовідповідача як всередині, так і поза домом. Базовий блок може сповістити за допомогою звуку про запис нового повідомлення на автовідповідач. Якщо ви не вдома, базовий блок може відправити вам повідомлення, зателефонувавши на внесений до нього номер мобільного або офісного телефону. Функція придушення шуму і великий динамік забезпечують чітке відтворення записаних повідомлень.

Телефон можна запрограмувати на беззвучний режим протягом заданих проміжків часу. Однак є можливість включення звуку для обраних абонентів, для чого в телефонній книзі їх потрібно внести в окрему групу контактів.

Інтелектуальна функція віддаленого нагляду за дитиною
При "вловлюванні" звуку дитяча трубка автоматично зателефонує на батьківську трубку. Перебуваючи в іншій кімнаті, батьки отримають миттєве оповіщення - якщо дитина заплаче, дитяча трубка автоматично зателефонує на батьківську трубку в іншому приміщенні.

Еко режим в один дотик дозволить знизити енергоспоживання. Просто натисніть спеціальну кнопку ECO. У порівнянні з нормальним режимом, потужність вихідного сигналу знизиться на 90%, а енергоспоживання - на 3,5%. У цьому режимі індикатор ECO чітко відображається на LCD-дисплеї.

Характеристики PANASONIC KX-TGJ320UCB

Основні
Тип радіотелефон
Cтандарт зв'язку DECT (цифровий)
Комплектація трубка
база
Кількість DECT-слухавок в комплекті 1 слухавка
Функції
Можливості АВН
Caller ID
Конференц зв'язок
Режим "Радіоняня"
екорежим
Чорний список
Функція резервного живлення
Будильник ✔ з функцією повторного сигналу та встановлення для тижня
Підсвічування дисплея
Поліфонічні мелодії ✔ 32 тональні, 40 шт
Блокування клавіатури
Гучномовець
Автовідповідач ✔ до 40 минут
Повторний набір ✔ 5 последних набранных номеров
Пам`ять
Телефонна книга 250 номерів
Чорний список 100 номерів
Трубка
Дисплей кольоровий
Колір слухавки чорний
Розміри слухавки (ВхШхТ) 159х47х28
Вага слухавки 120 г
База
Розміри бази (ВхШхТ) 129 х 105 х 48
Дисплей на базі
Колір чорний
Вага бази 170 г
Живлення
Час в режимі очікування 250 год
Час в режимі розмови 15 год
Підтримка GAP
Підтримуваних слухавок (база) 6 шт
Підтримуваних баз (слухавкою) 4 шт