Телевізор Hisense 50U7QF

Код товару: 1169723
Немає в наявності
  • Інформація по Hisense 50U7QF
  • Виробник: Hisense
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 50U7QF
  • Вага: 13.8 кг.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, з Wi-Fi, 50", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровой DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 (20 Вт), CI+, 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, Composite In (AV), 4 х HDMI, Антенний, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x200 мм), 1112 x 704 x 250 мм, 12.8 кг

Опис Hisense 50U7QF

Оптимізація зображення за рахунок потужного процесора

Графічний процесор Hi-View Engine значно покращує ті елементи, які мають важливе значення для якості перегляду. Загальна якість зображення може бути збільшена на 34% за допомогою потужного процесора з підтримкою різних алгоритмів обробки в реальному часі. Фірмові алгоритми Full Array Local Dimming і Ultra Dimming збільшують контрастність. Технологія Ultra Colour Enhancer підвищує якість відтворення кольору. Технології Noise Reduction і Super Resolution створюють чіткіше зображення, як статичне, так і в русі. Технологія Smooth Motion підвищує якість відтворення динамічних сцен. Усе це дозволяє створити реалістичне зображення з неймовірним HDR-ефектом.


Небачена раніше глибина та деталізація з максимальною реалістичністю

Телевізори з роздільною здатністю 4K забезпечують небачену раніше глибину та деталізацію завдяки 8 млн пікселів - у 2 рази більше порівняно з 2K-телевізорами і в цілих 4 рази більше порівняно з FHD-телевізорами.


4K AI Upscaler

Технологія Hisense 4K AI Upscaler дозволить вам насолодитися чітким і деталізованим зображенням 4K-якості, незалежно від оригінальної роздільної здатності контенту. За допомогою алгоритмів на основі штучного інтелекту ця технологія аналізує зображення кадр за кадром і акуратно підлаштовує пікселі з відповідними тінями і яскравістю, створюючи ідеальне 4K-зображення.


Full Array Local Dimming

Технологія Hisense Full Array Local Dimming підтримує кілька зон підсвічування для того, щоб налаштувати контрастність кожного зображення. Більше областей підсвічування із щільнішою структурою максимально ефективно працюють разом, точно керуючи окремими областями пікселів по всій діагоналі, створюючи насиченіші чорні кольори та виділяючи світлі кольори. Це забезпечує чудову якість зображення з неймовірним HDR-ефектом.


Quantum Dot Colour

Технологія квантових точок дозволяє телевізорів відтворювати більше одного мільярда відтінків кольору, створюючи широку кольорову гаму та більше відтінків. Уявіть плавний перехід світло-рожевого до темно-бордового або блакитно-блакитне небо, що йде за горизонт. Ця технологія чітко передає початковий задум творців фільмів за рахунок широкої палітри та точних переходів.


Ширша палітра насичених кольорів

Використання складної оптичної системи та технологій поліпшення кольору в ULED-телевізорах розширює спектр кольорів. Ненасичені та неприродні кольори залишилися в минулому, оскільки ULED-телевізори відтворюють лише яскраві, але реалістичні кольори, тому ви отримуєте більше задоволення від перегляду. Оцініть багатий червоний колір троянд, лугів з яскравою зеленню і безкраї океани з яскравими глибокими синіми тонами.


Живі та точні реалістичні кольори

Максимальне збільшення якості передачі кольору з використанням алгоритму Ultra Color Enhancer дозволяє отримувати достовірніші та реалістичніші зображення. Він у режимі реального часу відображає найточнішу колірну схему по всьому колірному простору, стежачи за тим, щоб кожен колір був відкалібрований для передачі оригінальної ідеї творців контенту. Використання широкої колірної гами дозволяє ULED-телевізорам Hisense точніше відтворювати зображення.


Dolby Vision

Технологія Dolby Vision робить ваші розваги ще яскравішими. Порівняно зі стандартним зображенням Dolby Vision може відтворювати кольори, які раніше були недоступні. Вона робить світлі ділянки зображення в 40 разів яскравішими та чорні ділянки зображення в 10 разів темнішими. У результаті виходить максимально реалістичне зображення.


Вражаючий звук

ULED-телевізори з підтримкою DOLBY ATMOS забезпечують якісне відтворення звуку з ефектом занурення, будь то телевізійні передачі, ігри чи спортивні трансляції. Передача звуку з ефектом переміщення створює у глядачів більше вражень порівняно зі стереозвуком або об'ємним звуком. Ви відчуєте себе в центрі подій, коли звуки оживають і переміщаються навколо вас. Охоплюючий звук створює повніше та більш захоплююче враження.


Розумна ОС VIDAA

Ми знаємо, що основне побажання користувачів наших продуктів - це простота. Наша міжнародна команда працює над поліпшенням ОС VIDAA U більше десяти років. Застосувавши перспективні розробки, ми створили «розумну», інтуїтивно зрозумілу та персоналізовану платформу для відтворення контенту. Зустрічайте останню версію ОС VIDAA U4.0. 

Характеристики Hisense 50U7QF

Тип QLED
Діагональ, дюйм 50.00
Роздільна здатність UHD (4K)
Вигнутий екран Немає
Частота оновлення, Гц 100 Гц (MEMC)
Яскравість, кд/м2 400
Кут огляду 178° / 178°
Контрастність 4000
Підтримка HDR Є
Процесор Quad Core/MSD6886
Оперативна пам'ять 1 ГБ
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Камера Немає
Картрідер Немає
Додаткові можливості Блокування від дітей
Підтримка DTS
Із записом телепередач
Стоп-кадр
Таймер сну
Телетекст
Smart TV Smart
Операційна система VIDAA U4.0
Магазин додатків Є
Браузер Є
Тип тюнера Аналоговий + Цифровий
Цифровий тюнер DVB-T, DVB-Т2, DVB-S, DVB-С, DVB-S2
Пульт ДУ Є
Функції управління Керування голосом, Керування зі смартфонів
Підтримка 3D Немає
Кількість каналів 2.0
Вихідна потужність, Вт 20
Технології обробки звуку DTS Virtual-X
NICAM Стерео
Dolby Audio (MS12)
Dolby Atmos
HDMI 4
DisplayPort, шт. 1
USB 2
Компонентний Є
Композитний Є
RJ-45 (LAN) Є
Вихід на навушники Є
Бездротове підключення Wi-Fi, Bluetooth
У робочому режимі, Вт 126
Кріплення VESA 300 х 200 мм
Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм 1112 x 704 x 250
Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм 1112 x 645 x 79
Вага з підставкою, кг 13.1
Вага без підставки, кг 12.8
Комплектація Телевізор
Пульт ДК
Кабель живлення
Посібник користувача
Артикул 50U7QF