Телевiзор Kivi 32FKIDSTV

Код товару: 1565222
Є в наявності
10525 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 10525грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Kivi KidsTV
  • Виробник: Kivi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: KidsTV
  • Вага: 8.7 кг.
  • Короткий опис:

    Телевiзор Kivi 32FKIDSTV

Опис Телевiзор Kivi 32FKIDSTV

Телевізор KIVI KidsTV розроблений спеціально для дитячої кімнати. Дайте волю уяві та подаруйте дитині нескінченні розваги!

З унікальним дизайном у стилі конструктора, креативно декоруйте свій ТВ, розвиваючи уяву та розкриваючи творчий потенціал вашої дитини - тепер смарт-телевізор стає частиною гри.
З одного боку, це мультимедійний розважальний хаб, що транслює контент у якісній та яскравій картинці Full HD, з іншого - простір для творчості та самовираження, а також частина дитячої гри.
З KIVI KidsTV батьки будуть спокійними, адже дитина в оточенні безпечних для неї пристроїв та дивиться контент, що підходить її віку. Не треба переживати і за телевізор – захисне скло на екрані та надійна система фіксації ТВ до місця установки вбереже техніку під час випадкового «краш-тесту», якщо дитячі ігри зайдуть надто далеко.


Brick-Style design
Дитина може створювати щоразу унікальну рамку, що відображатиме її індивідуальність.
Телевізор сумісний з найпопулярнішими серіями конструкторів — ви можете використовувати набір, який вже є у дитини, або придбати новий у тій тематиці, якій захочеться.
На рамку телевізора, підставки та центральну плашку KIVI KidsTV можна прикріпляти пластикові блоки конструкторів. Будуйте що завгодно в будь-якому місці рамки — жодних обмежень по розмірам, формам чи кольорам.


Protective glass
32-дюймовий Full HD екран нового KIVI KidsTV захищено загартованим склом. Міцне та стійке до подряпин, воно забезпечує оптимальний захист екрану; наприклад, від попадання важкої іграшки, книжки, навіть м’яча. Скло не боїться порізів гострими предметами, кігтів домашніх тварин, металевої блискавки на одязі чи кабелю зарядки від телефона. Телевізор абсолютно безпечний для дитини та буде радувати яскравим зображеням впродовж багатьох років.


Надійна фіксація ніжок
Ніжки телевізора прикріплені безпосередньо до металевого каркасу та з’єднані між собою горизонтальною плашкою. Ця велика з’єднувальна плашка слугує додатковим полем для креативу, адже використовується для кріплення конструктора, як і вся рамка. В комплекті також передбачений набір двосторонніх стікерів, щоб батьки змогли надійно приклеїти телевізор до поверхні, на якій він буде стояти.


Нічник для міцного сну без страхів
На задній панелі KIVI KidsTV розміщено нічник AlumiGlow, який випромінює м’яке заспокійливе світло. Він створює в дитячій кімнаті затишну атмосферу та допомагає дітлахам швидше засинати, особливо якщо вони не люблять спати в темряві. Нічник може працювати навіть тоді, коли телевізор вимкнено. Рівень яскравості світла регулюється — батьки (або сама дитина) можуть налаштувати світильник за допомогою телевізійного пульта або кнопки на корпусі телевізора.


Операційна система
Телевізор працює під управлінням сучасної ОС AndroidTV 11. Це офіційна сертифікована операційна система від Google, що гарантує високу швидкість і стабільну роботу смарт-телевізора. AndroidTV 11 дає доступ до 10 000+ ігрових, навчальних та розвиваючих додатків. ОС дозволяє також керувати пристроєм за допомогою голосових команд, що актуально для найменших користувачів, які ще не знають букв, але можуть говорити. Також AndroidTV 11 має широкі можливості для налаштування батьківського контролю за контентом.


Зручний пульт
Оновлений пульт KIVI має ергономічний дизайн з мінімумом кнопок, щоб з управлінням Smart TV впоралася навіть дитина. Новий пульт приємно і зручно лежить у долоні, а кнопки мають плавний і тихий хід. Найпопулярніші додатки винесені на пульт окремими кнопками, щоб глядач отримував доступ до свого улюбленого контенту одним натиском. Серед інших особливостей – ефектний синій колір, вбудований мікрофон для управління голосом*, кнопка керування нічником. Для швидкого пошуку пульта в його нижню частину інтегровано шильд із лого, що світиться у темряві.
* Мови які підтримує Google assistant


Новітні технології зображення
Модель KIVI KidsTV оснащена передовими технологіями покращення зображення:
Super contrast control регулює контрастність темної картинки, опрацьовуючи локальні зони та «витягуючи» зображення;
Ultra Clear оптимізує SDR-відео (багато старих фільмів та шоу досі існують саме у цьому форматі) та адаптує його до перегляду на Full HD екрані;
Max Vivid контролює локальну яскравість та насиченість зображення, перетворюючи майже будь-який контент на HDR.


Без шкоди для очей
Щоб зменшити шкідливий вплив синього світла, KIVI KidsTV оснащено спеціальною технологією Low Blue light. Відомо, що світло від екрану може викликати втому очей і впливати на швидкість засинання. Натомість KIVI KidsTV відфільтровує небезпечне випромінювання та допомагає захистити зір, особливо в темний час доби.

Характеристики Телевiзор Kivi 32FKIDSTV

Диагональ экрана 32"
Разрешение экрана Full HD (1920х1080)
Частота обновления 60 Гц
Цифровой тюнер DVB-T/C/T2
VESA 200 х 150
Smart TV со Smart TV
Wi-Fi есть
Мощность звука 2 х 8 Вт
Разъемы HDMI/USB
Цвет синий
Тип телевизора LED
Bluetooth есть
Поддержка HDR нет
Операционная система Android TV
Размеры без подставки (ШхВхГ) 734х430х70 мм
Вес 6.7 кг