Телевізор LG OLED48C14LB

Код товару: 1169006
Немає в наявності
  • Інформація по LG OLED48C14LB
  • Виробник: LG
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: OLED48C14LB
  • Вага: 22.4 кг.
  • Габарити: 122x75x20 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, OLED - телевізор, 48", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S2, аналоговий, 40 Вт, 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, 3 x USB, CI, 4 x HDMI, Антенний, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x200 мм), 1071 x 650 x 251 мм, 14.9 кг

Опис LG OLED48C14LB

LG OLED

Зробить ваш світ яскравішим
Пікселі, що самопідсвічуються, забезпечують неперевершену якість зображення і цілий ряд можливостей для дизайну, у той час як новітні передові технології змушують захоплюватися. Усе, що ви любите в телевізорі. У всіх сенсах.

Що робить технологію OLED унікальною?

Це самоподсвічувальні пікселі. OLED технологія дисплея має величезне значення для якості зображення. На відміну від LED-телевізорів, які обмежені заднім підсвічуванням, LG OLED володіють винятковим реалізмом і унікальним дизайном.

Cвітло в кожному пікселі

100 мільйонів причин полюбити OLED
OLED забезпечує набагато вищу, ніж LED, якість зображення. Усе це завдяки тому, що в OLED використовуються мільйони самопідсвічувальних пікселів, здатних відтворювати глибокий чорний колір і забезпечувати точну передачу кольору. Як підсумок, приголомшливі враження від перегляду.

Нескінченний контраст

Технологія OLED випереджає LED
Простіше кажучи, в OLED використовуються мільйони самопідсвічувальних пікселів, які можуть вмикатися і вимикатися для досягнення ідеального чорного та нескінченної контрастності. Чорний колір в OLED набагато глибше, ніж у mini-LED і LED. Тому, незалежно від того, скільки тисяч зон підсвічувань у них використовується, LED-телевізори залишаються в тіні OLED.

100% точність передачі кольору

OLED забезпечує неперевершену точність кольорів
За незалежну експертизу британського агентства Intertek OLED-дисплеї LG мають 100% точність передачі кольору. Це означає, що кольори, які ви бачите на екрані, точно відповідають вихідному зображенню. Таким чином, усе, що ви бачите, виглядає саме так, як було задумано автором.

LG OLED

Унікальний у своєму роді
Якщо ви шукаєте телевізор, не схожий ні на один інший - ваші пошуки завершилися. LG OLED - це витвір мистецтва, кінотеатр з великим екраном, портал в ігрові світи та місце в першому ряду на найбільших спортивних заходах. Усе, що вам коли-небудь було потрібно в телевізорі.

Дизайн OLED

Інновації в неймовірних масштабах
LG OLED повністю змінюють уявлення про телевізори. Від їх неймовірного дизайну захоплює дух. Вони не лише доповнять ваш домашній простір, але і перетворять його.

Підставка Gallery

Створена, щоб виділятися
Витвори мистецтва можна демонструвати не лише на стінах. Підставка Gallery дає вам можливість розмістити телевізор у просторі та перетворити свій будинок у галерею.

Виберіть свій стиль

Більше розмірів, більше кольорів, більше вражень
LG OLED C1 доступний у п'яти розмірах - від 48 до 83 дюймів. Ви також можете тепер придбати його у відтінках космічний чорний і ванільний білий.

OLED Кінотеатр

І приз за кращу якість зображення отримує...
Неймовірно чітке зображення телевізора LG OLED гідне нагород. Завдяки ідеальному чорному кольору та 100% точності передачі кольору фільми виглядають такими, якими вони були задумані авторами.

OLED Геймінг

Перемога в будь-якій грі
З телевізорами LG OLED ви завжди будете попереду всіх завдяки швидкому відгуку, новітнім ігровим функціям і дисплею із частотою 120 Гц, що забезпечує плавність руху під час гри. Це ідеальний телевізор для ігор.

OLED Спорт

Телевізор з особливої ліги
З LG OLED ви зможете відчути всю реалістичність спорту. Згладжування швидких рухів у спортивних трансляціях дозволяє відчути видовищність у повній мірі - у вас завжди буде місце в першому ряду на всіх кращих іграх і змаганнях.

Процесор α9 Gen4 4K

Технології, які перевернуть вашу свідомість
В основі кожного телевізора LG OLED лежить процесор α9 IV покоління 4K на основі штучного інтелекту - революційний чіп, який використовує алгоритми глибокого навчання для аналізу й оптимізації контенту. Налаштування зображення і звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

З турботою про загальну картину

LG OLED безпечніші для вас і для оточення, ніж LED-телевізори. Оскільки в LG OLED використовується технологія самопідсвічувальних пікселів, вони комфортніші для ваших очей при тривалому перегляді. Телевізори LG OLED також є екологічно безпечними та мають знижений ризик небезпечних випромінювань.

Комфортний для очей екран

Телевізор, безпечний для ваших очей
LG OLED сертифікований на відсутність мерехтінь, має низький рівень випромінювання синього кольору і, отже, не уявляють фотобіологічні загрози для ваших очей. Це відрізняє LG OLED від LED-телевізорів, які мерехтять і випромінюють багато синього світла. Влаштовуйтеся зручніше, розслабтеся та насолоджуйтеся переглядом.

Екологічний OLED

Ми дбаємо про природу
Телевізори LG OLED офіційно вважаються екологічно безпечними. Вони безпечніші, ніж LED-телевізори, так як у них не використовується підсвічування, у конструкції менше пластику та менше небезпечних матеріалів. Крім того, OLED-телевізори мають менший рівень ризику утворення шкідливих речовин у повітрі в приміщенні.

ThinQ AI

Думаєте, що знаєте все про смарт-технології?
LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника й управляти телевізором голосом за допомогою нового головного екрану, який забезпечує ще більшу зручність і контроль.

Характеристики LG OLED48C14LB

Основні
Тип телевізора OLED телевізор
Розмір діагоналі 48 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 120
SmartTV
Smart платформа WebOS
Технічні
Графічний процесор α9
Енергоспоживання в режимі очікування 0.17 Вт
Зображення
Формат зображення 16:9
Кут огляду по вертикалі 178
Кут огляду по горизонталі 178
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи USB
LAN
HDMI
Виходи Вихід на навушники
Оптичний
Тип HDMI HDMI 2.1
Кількість HDMI 4 шт
Кількість USB 3 шт
CI-модуль
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
Bluetooth
Мультимедіа
Телетекст
Звук
Система динаміків 2.2
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 40 Вт
Сабвуфер
Об'ємне звучання
Декодер Dolby Digital
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Підтримка інтернет сервісів Магазин LG Apps
Google Assistant
Amazon Alexa
Додатково
Особливості HDR
Підтримка HLG
Інтелектуальне масштабування роздільної здатності (AI Upscale)
AI Звук (AI Sound)
LG ThinQ
Cinema HDR
HGIG Mode
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 300х200
Вага 18.9 кг с подставкой
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1071 х 650 х 251
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1071 х 618 х 46.9