Телевізор LG OLED55C14LB

Код товару: 1160308
Немає в наявності
  • Інформація по LG OLED55C14LB
  • Виробник: LG
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: OLED55C14LB
  • Вага: 27.5 кг.
  • Габарити: 133x80x20 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, OLED - телевізор, 55", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S2, аналоговий, 40 Вт, 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, 3 x USB, CI, 4 x HDMI, Headphone, Антенний, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x200 мм), 1228 x 738 x 251 мм, 18.9 кг

Опис LG OLED55C14LB

Технологія самопідсвічування OLED

Телевізор LG OLED є унікальним завдяки технології самопідсвічування. Понад 100 мільйонів пікселів, що самопідсвічуваються, зібралися, щоб продемонструвати телевізор наступного рівня. Насолоджуйтесь найглибшими чорним, найрізноманітнішими кольорами та найбільш реалістичною якістю зображення.

Неймовірна кольоропередача

OLED-дисплеї LG здатні відтворювати глибокі природні кольори, тому картинка на екрані здаватиметься реальною.

FILMMAKER MODE

Процесор автоматично налаштовує зображення, вимикаючи згладжування руху для повного ефекту кінофільму. Дивіться фільми зі збереженим творчим наміром та кінематографічним досвідом. Насолоджуйтесь контентом на кінематографічному рівні та відчуйте повний художній задум кожного фільму. Почуйте це від кращих галузей.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Дивиться фільми такими, якими вони повинні бути — абсолютно захопливими. Завдяки Dolby Vision IQ яскравість екрана, колір та контрастність інтелектуально регулюється за жанром вмісту та умов освітлення. Dolby Atmos забезпечує захопливі аудіовраження, щоб максимально насолодитися всім вмістом.

Безмежна розвага

Зануртесь у різноманітний контент, доступний у додатку Apple TV, Netflix та LG КАНАЛИ. Від останніх фільмів, телевізійних шоу та документальних фільмів, до занять спортом та іншого, знайдіть їх тут в одному місці. Просто сидіть і насолоджуйтесь.

Сумісність з G-Sync

Він підтримує сумісність із G-SYNC та AMD FreeSync, тому LG OLED - це саме те, що потрібно для кращих ігор. Всі ваші комп'ютерні ігри будуть чіткішими і плавнішими з меншим відставанням і мерехтінням. Залишайтеся на виграшному боці з найкращим телевізором для ігор.

Більш плавний геймплей на виграш

Більш висока частота кадрів, VRR, ALLM та eARC з підтримкою HDMI 2.1. Ці останні функції дозволяють швидко рухатися контенту з більшою роздільною здатністю та гладкою, синхронізованою графікою. Ще більш реалістичні ігрові враження.

Стильний та ергономічний

Дана модель телевізору ефектно виглядатиме у вашій кімнаті. Ви отримаєте кінотеатр з великим екраном, портал в ігрові світи та місце в першому ряду на найбільших спортивних заходах. І все це у вас вдома. До того ж естетичний вигляд виробу стане прекрасною деталлю вашого інтер’єру.

Підставка Gallery

Стильна та сучасна підставка Gallery дає вам можливість розмістити телевізор у просторі та перетворити свій будинок у галерею.

OLED Кінотеатр

Завдяки новітнім технологіям ви зможете переглядати улюблені фільми у чудовій якості з насиченими кольорами.

Перемога в будь-якій грі

Завдяки швидкому відгуку, новітнім ігровим функціям і дисплею із частотою 120 Гц, що забезпечує плавність руху під час гри, ви завжди будете на крок попереду суперників.

Телевізор з особливої ліги

Відчуйте всю реалістичність спорту. Із згладжуванням швидких рухів у спортивних трансляціях - у вас завжди буде місце в першому ряду на всіх кращих іграх і змаганнях.

Процесор α9 Gen4 4K

Завдяки алгоритмам глибинного навчання, інтелектуальний процесор α9 Gen4 4К аналізує екранний вміст, щоб продемонструвати контент з найбільшим захопленням. Всі налаштування є автоматичними, покращеними для максимальної якості зображення та звуку, щоб зробити кожен перегляд вражаючим

Дивіться більше з легким переглядом

Дивись телевізор із меншим синім світлом та легшим переглядом. Телевізори LG OLED перевершують стандарти синього світла, мерехтіння та високої якості зображення.

ThinQ AI

Перетворіть телевізор у центральний хаб за допомогою ThinQ AI. LG ThinQ дозволяє просте управління та керування вашою домашньою екосистемою із природним розпізнаванням голосу. 

Характеристики LG OLED55C14LB

Основні
Тип телевізора OLED телевізор
Розмір діагоналі 55 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 120
SmartTV
Smart платформа WebOS
Технічні
Графічний процесор α9
Енергоспоживання в режимі очікування 0.17 Вт
Зображення
Формат зображення 16:9
Кут огляду по вертикалі 178
Кут огляду по горизонталі 178
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи USB
LAN
HDMI
Виходи Вихід на навушники
Оптичний
Тип HDMI HDMI 2.1
Кількість HDMI 4 шт
Кількість USB 3 шт
CI-модуль
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
Bluetooth
Мультимедіа
Телетекст
Звук
Система динаміків 2.2
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 40 Вт
Сабвуфер
Об'ємне звучання
Декодер Dolby Digital
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Підтримка інтернет сервісів Магазин LG Apps
Google Assistant
Amazon Alexa
Додатково
Особливості HDR
Підтримка HLG
Інтелектуальне масштабування роздільної здатності (AI Upscale)
AI Звук (AI Sound)
LG ThinQ
Cinema HDR
HGIG Mode
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 300х200
Вага 23 кг с подставкой
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1228 х 738 х 251
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1228 х 706 х 46.9