Телевізор Nokia Smart TV 3200A

Код товару: 1311961
Є в наявності
8708 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 8708грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Nokia Smart TV 3200A
  • Виробник: Nokia
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Smart TV 3200A
  • Вага: 4.5 кг.
  • Короткий опис:

    Телевізор Nokia Smart TV 3200A

Опис Телевізор Nokia Smart TV 3200A

Якісно новий рівень
Телевізор Nokia Smart TV 3200A уособлює в собі кращі риси крутого розумного пристрою для дозвілля. Він об’єднав стильний акуратний дизайн із гранично якісними картинками та звуком, модулем бездротової передачі даних, удосконаленим дистанційним пультом для взаємодії в операційній системі Android TV. 7000+ програм відкривають захоплюючий формат проведення часу в сервісах потокового відео, онлайн-кінотеатрах, стрімінгових платформах, ігрових програмах, соціальних мережах.

Різноманітсність розумних функцій
Тепер можна використовувати ефірну, кабельну або супутникову антени не тільки для перегляду шоу, але і для запису трансляції. Сервіс Google Play дає доступ до програм, здатних урізноманітнити ваше дозвілля (більше 7000 перевіреного софту). Пошук необхідного фільму стає суттєво простішим, коли користувач звертається до голосового помічника: лише кілька слів – і техніка шукає необхідний контент, доки ви займаєтеся іншими завданнями.

Опція Chromecast
Перенести зображення з маленького екрану на великій досить просто. Nokia Smart TV 3200A має вбудований функціонал Chromecast, який переводить контент із малого екрана на великий. Подивитися фільм або альбом із сімейними фото тепер можна у більш цікавому форматі, скориставшись потенціалом телевізора.

Пульт з підсвічуванням
Тепер ви зможете легко вибирати необхідні параметри навіть у повній темряві: за рахунок вбудованого модуля підсвічування всі кнопки на пульті дистанційного керування представленим телевізором будуть видимі незалежно від інтенсивності зовнішнього освітлення. Ергономічна конструкція дозволить легко утримувати пристрій у руках, а виділені кнопки для сервісів YouTube та Netflix прискорюють запуск улюблених ресурсів.

Бездротове підключення
Користувач отримує розширені можливості підключення, використовуючи модуль бездротового зв’язку Bluetooth. Особливо це актуально для геймерської аудиторії. Підключіть до телевізора колонки та джойстики, перетворивши його на справжній інтерактивний розважальний майданчик. Відсутність дротів спрощує взаємодію з пристроями.

Деталізоване зображення
Для поціновувачів якісного візуалу особливо важливим фактором буде картинка, що формується на основі роздільної здатності Full HD. Реалістичне, опрацьоване до дрібних деталей зображення стане чудовим полотном для трансляції вашого улюбленого блокбастера. Створюйте кінотеатр у себе вдома, використовуючи найкращі інструменти передачі відеосигналу.

Реалістичне звучання
Концертне звучання забезпечене сучасними засобами формування аудіальної оболонки. Прикладом цього є опція Dolby Audio, яка перетворює звуковий супровід ігор та фільмів на справжню аудіофеєрію. Щільний насичений звук, який підкреслює настрій відповідних моментів, стане основою для здобуття нового досвіду рівня кінотеатру.

Збалансована кольоропередача
Застосування телевізором Nokia Smart TV 3200A розумної технології HDR10 дозволило створити ідеальні умови для відображення багатої палітри кольорів з великим розмаїттям відтінків. Яскравість та контраст мають оптимальні значення за рахунок вибору за основу палітри найчистішого білого та глибокого чорного відтінків. На їх основі вдалося досягти маси перехідних відтінків без відходу в «брудні» варіації.

Характеристики Телевізор Nokia Smart TV 3200A

Цвет черный
Мощность звука 2 х 6 Вт
Диагональ экрана 32"
Разрешение экрана Full HD (1920х1080)
Smart TV со Smart TV
Цифровой тюнер DVB-T2/C2/S
Wi-Fi есть
Частота обновления 60 Гц
VESA 75 х 75
Разъемы HDMI/USB