Телевізор Philips 55OLED706/12

Код товару: 1207638
Немає в наявності
  • Інформація по Philips 55OLED706/12
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Польща
  • Модель: 55OLED706/12
  • Вага: 25.06 кг.
  • Габарити: 140x16x85 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, OLED - телевізор, 55", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровой DVB-S2, аналоговий, 50 Вт, CI+, 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, 3 x USB, 4 x HDMI, Headphone, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x300 мм), 1227.8 x 722.4 x 230.0 мм, 19 кг

Опис Philips 55OLED706/12

Реалістичне зображення. Магічна підсвітка.

Що б вам не подобалось, цей OLED-телевізор запалює будь-який контент. Насичене деталями, прекрасне реалістичне зображення поєднується з унікальним підсвічуванням Philips Ambilight, щоб перетворити кіновечір на гостросюжетну подію. А кожна гра переносить вас в інший світ.

Підсвічування Ambilight.

З Philips Ambilight кожен момент стає ближчим. Розумні світлодіоди по периметру телевізора відповідають діям на екрані й випромінюють захоплююче світло. Скориставшись цим підсвічуванням раз, ви будете дивуватися, як дивилися телевізор раніше.

Процесор P5 зі штучним інтелектом.

З процесором Philips P5 зі штучним інтелектом зображення таке реалістичне, що здається, що ви можете ступити в нього. Алгоритм системи штучного інтелекту на основі глибокого вивчення обробляє зображення подібно до людського мозку. Незалежно від того, що ви дивитесь, ви отримуєте реалістичні деталі та контрастність, насичені кольори та плавну передачу рухів.

OLED-телевізор Philips.

З OLED-телевізором Philips ви отримаєте ширший кут огляду й унікальне реалістичне зображення. Насиченіші чорні відтінки. Правдивіші кольори. Точне відтворення деталей у тінях та яскравих фрагментах. Підтримуються всі основні формати HDR. Ви відчуватимете кожну сцену з повною силою.

Кінематографічне зображення та звук. Dolby Vision та Dolby Atmos

Підтримка преміального звуку Dolby та відеоформатів означає, що HDR-контент, який ви переглядатимете, виглядатиме й звучатиме знаменито. Ви насолоджуватиметеся зображенням, що передаватиме справжні задуми режисера, та об’ємним звуком із реальною чіткістю та глибиною.

Просто розумний. Android TV.

Philips Android TV надає потрібний вміст тоді, коли потрібно. Можна персоналізувати головний екран для відображення улюблених додатків, що дозволяє легко почати потокову передачу улюблених відео й шоу. Також можна продовжити роботу з місця зупинки.

Чудовий варіант для ігор. Надзвичайно низький рівень затримки на будь-якій консолі

Телевізор Philips має новий роз’єм HDMI 2.1 і автоматично перемикається на налаштування з надзвичайно низьким рівнем затримки, коли ви починаєте грати у гру на консолі. Підтримується змінна частота кадрів VRR та Freesync для плавних швидких ігор. Режим гри з підсвічуванням Ambilight перенесе захоплюючу гру прямо в кімнату.

Звук у форматі Multi-Room. DTS Play-Fi

DTS Play-Fi на телевізорі Philips дозволяє підключитися до сумісних гучномовців у будь-якій кімнаті. Маєте бездротові гучномовці в кухні? Слухайте й переглядайте фільм, поки готуєте їсти, або слідкуйте за спортивним коментатором, поки готуєте напої для сім’ї.

Яскраве HDR-зображення. 4K UHD-телевізор Philips.

4K UHD-телевізор Philips підтримує всі основні формати HDR, зокрема Dolby Vision. Переглядаючи обов’язковий до перегляду серіал чи найновішу відеогру, ви помітите насиченіші тіні. Яскраві фрагменти блищатимуть. Кольори виглядатимуть реальнішими.

Конструкція преміум-класу. Від підставки до пульта ДК

Кожен дюйм цього телевізора виглядає високоякісно. Надзвичайно тонка металева рамка. Чудові алюмінієві ніжки. Або пульт дистанційного керування з кнопкою Ambilight, яка підсвічується і дозволяє легко увімкнути Ambilight навіть у темряві.

Голосове керування. Google Помічник. Працює з Alexa.

Натисніть кнопку на пульті, щоб порозмовляти з Google Помічником. Керуйте розумними домашніми пристроями, які сумісні з телевізором або Google Помічником, за допомогою голосу. Або попросіть Alexa керувати пристроями, які сумісні з телевізором та Alexa.

Характеристики Philips 55OLED706/12

Виробник
Загальні
Вендор PHILIPS
Код виробника 55OLED706/12
Модель 55OLED706/12
Тип товару Телевізор
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 55
Підтримка 3D -
Тип екрану Flat (плаский)
Матриця
Тип підсвічування OLED
Максимальна роздільна здатність 3840х2160
Кути огляду 178/178
HDR +
Частота розгортки, Гц 100
Комунікації
DLNA Немає
Wi-Fi +
Bluetooth +
Інтерфейси та оснащення
Потужність колонок 2 x 10 Вт
Діапазони тюнера DVB-C / DVB-T2 / DVB-S2
Тип VESA кріплення 300x300
Smart TV +
Входи для антен 1x T2
Платформа Smart TV Android TV
Порти виходу mini-jack 3.5mm
Порти входу 3x USB 2.0 / 4x HDMI 1.4a / 1x RJ45 (LAN)
Апаратна частина
Вбудована пам'ять 16 Gb
Колір корпусу Black-Grey