Телевізор Philips 58PUS8506/12

Код товару: 1181130
Немає в наявності
  • Інформація по Philips 58PUS8506/12
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 58PUS8506/12
  • Вага: 26 кг.
  • Габарити: 144x16x86 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, 58", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, 2 х 10 (20 Вт), CI+, 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, 4 х HDMI, Headphone, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (200x300 мм), 1289.9 х 819.8 х 256.2 мм, 17.4 кг

Опис Philips 58PUS8506/12

Той самий телевізор із чарівним підсвічуванням Ambilight. Лише від Philips

З Philips Ambilight кожен момент стає ближче. Інтелектуальні світлодіоди по краях телевізора реагують на те, що відбувається на екрані, та змінюють колір для ще більшого ефекту занурення. Спробувавши один раз, ви більше не зможете від цього відмовитися.


Кінематографічні зображення і звук. Dolby Vision і Dolby Atmos

Підтримка форматів Dolby для звуку та відео преміум-класу означає, що HDR-матеріали будуть виглядати та звучати максимально реалістично. Матеріали постануть перед вами відповідно до задуму режисера, і ви зможете оцінити об'ємне, чисте та глибоке звучання.


Той самий розумний телевізор з Android TV

Телевізори Philips Android TV відкривають доступ до будь-якого контенту. Можна налаштувати головний екран як вам зручно й організувати зручний доступ до улюблених програм, щоб дивитися фільми та телепередачі було просто. Продовжувати перегляд можна з того місця, де ви зупинилися.


Чудова якість з будь-якого джерела. Процесор Philips P5

Процесор Philips P5 передає контент з якістю, як на джерелі. Насолоджуйтесь великою кількістю деталей, глибиною зображення, яскравістю кольорів і природністю відтінків шкіри. Неймовірна чіткість і контрастність допоможе відчути все, що відбувається на екрані. Рух на екрані ідеально плавний.


Той самий телевізор з яскравим зображенням HDR. Телевізор Philips 4K UHD

Ваш телевізор Philips 4K UHD сумісний з усіма основними форматами HDR, включаючи Dolby Vision. Щойно почнете дивитися популярний серіал або запустите нову гру, ви зрозумієте, що тіні стали глибшими, а в світлих ділянках зображення має більше деталей. Кольори стануть реалістичнішими.


Той самий телевізор з мультирум-аудіосистемою. Сумісно з DTS Play-Fi

З DTS Play-Fi на телевізорі Philips ви можете під'єднатися до сумісних АС у будь-якій кімнаті. На кухні стоїть бездротова аудіосистема? Продовжуйте слухати діалоги фільму, поки готуєте перекус, і не пропускайте важливі моменти спортивної трансляції, наливаючи друзям напої.


Той самий телевізор для геймерів. Низька затримка з будь-якими консолями

Ваш телевізор Philips пропонує новітнє під'єднання HDMI 2.1 і TV автоматично перемикається в режим низької затримки, коли ви запускаєте гру на консолі. Він підтримує VRR для плавного ігрового процесу, а ігровий режим Ambilight наповнить кімнату яскравими відчуттями.


Голосове керування. Google Асистент. Працює з Alexa

Натисніть кнопку на пульті ДК для спілкування з Google Асистентом. Керуйте ТВ або пристроями "розумний будинок", сумісними з Google Асистентом, за допомогою голосових команд. Також телевізор підтримує управління через голосові команди Alexa на сумісних з Alexa пристроях.


Основні формати HDR. Дивіться фільми відповідно до задумки режисера

Ваш телевізор Philips здатен вичавити максимум з відеоформату HDR10+. Контрастність, колір і яскравість налаштовуються в покадровому режимі. Неважливо, що ви дивитеся, - популярний серіал або новий блокбастер - ви обов'язково оціните глибокі тіні. Яскраві поверхні стануть ще яскравішими, а кольори - ще реалістичнішими. Dolby Vision і Dolby Atmos. Кінематографічні зображення і звук.


Тонкий і стильний дизайн

Хочете поставити телевізор у кутку кімнати або іншому нестандартному місці? Центральна підставка на шарнірі допоможе розмістити телевізор під потрібним кутом у будь-яких умовах. А дизайн з непомітною рамкою допоможе вписати пристрій у будь-який інтер'єр. 

Характеристики Philips 58PUS8506/12

Виробник
Загальні
Вендор PHILIPS
Код виробника 58PUS8506/12
Модель 58PUS8506/12
Тип товару Телевізор
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 58
Підтримка 3D -
Тип екрану Flat (плаский)
Матриця
Тип підсвічування LED
Максимальна роздільна здатність 3840х2160
Кути огляду 178/178
HDR +
Частота розгортки, Гц 60
Комунікації
DLNA Немає
Wi-Fi +
Bluetooth +
Інтерфейси та оснащення
Потужність колонок 2 x 10 Вт
Діапазони тюнера DVB-C / DVB-T2 / DVB-S2
Тип VESA кріплення 300x300
Smart TV +
Входи для антен 1x T2
Платформа Smart TV Android TV
Порти виходу mini-jack 3.5mm
Порти входу 2x USB 2.0 / 4x HDMI 1.4a / 1x RJ45 (LAN)
Апаратна частина
Вбудована пам'ять 16 Gb
Оперативна пам'ять 4 Gb
Колір корпусу Silver