Телевізор Sony KD50X81JR

Код товару: 1170278
Немає в наявності
  • Інформація по SONY KD50X81JR
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Малайзія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: KD50X81JR
  • Вага: 16.12 кг.
  • Габарити: 122x78x14 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, 50", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровой DVB-S2, аналоговий, 2 х 10 (20 Вт), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 2 х USB, CI, Composite, 4 х HDMI, Headphone, Антенний, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (200x200мм), 1126 x 718 x 286 мм

Опис SONY KD50X81JR

4K HDR процесор X1
Потужний процесор використовує передові алгоритми для чіткої передачі 4K-сигналів. Завдяки цьому якість зображення підвищується до роздільної здатності 4K, роблячи його насиченим, реалістичним і контрастним.

TRILUMINOS PRO
Телевізори з широкою гамою кольорів і унікальним алгоритмом TRILUMINOS PRO передають всю насиченість, відтінки і яскравість кольорів, роблячи їх максимально реалістичними.

Object-based HDR Remaster
Технологія Object-based HDR Remaster аналізує кольору окремих об'єктів і коригує їх контрастність. Цим телевізори вигідно відрізняються від звичайних, які регулюють контрастність тільки по одній кривій чорно-білих тонів. Індивідуальна обробка елементів робить текстури деталізована, підсилює глибину і реалістичність зображення.

Технологія 4K X-Reality PRO
4K HDR-процесор X1 забезпечує приголомшливе зображення в 4K - багате, детальне, реалістичне, з опрацьованими текстурами. А завдяки технології підвищення дозволу 4K X-Reality PRO будь-яке відео, зняте в форматі 2K або Full HD, виглядає майже так само якісно і реалістично, як в 4К.

Motionflow XR
Плавність і високий ступінь деталізації навіть в найдинамічніших сценах зі швидкою зміною планів завдяки Motionflow XR. Ця інноваційна технологія створює і додає додаткові кадри між вихідними кадрами відео. Спеціальний алгоритм зіставляє ключові складові зображення в послідовних кадрах і обчислює відсутні фази руху в наявної послідовності. Крім того, деякі моделі підтримують функцію вставки чорного кадру, що дозволяє домогтися справжнього кінематографічної якості й повністю позбутися від розмиття.

Динамік X-Balanced Speaker
Завдяки унікальній тонкій конструкції динамік X-Balanced Speaker ідеально доповнює елегантну рамку телевізора і забезпечує чітке звучання при перегляді фільмів і прослуховування музики.

Google TV
Понад 700 000 фільмів і серіалів з усіх ваших потокових сервісів зібрані в одному місці й об'єднані за темами й жанрами з урахуванням ваших інтересів.

Голосовий пошук
Моментально знаходите улюблені фільми й передачі: просто скажіть, що ви хочете подивитися. Завдяки голосовому пошуку вам більше не доведеться витрачати час на пошук контенту вручну і незручний набір тексту.

Підтримка Apple AirPlay й Apple HomeKit
Apple AirPlay дозволяє транслювати відео й аудіо з iPhone, iPad і Mac прямо на телевізор. Дивіться на великому екрані фільми й серіали з програми Apple TV, інших додатків або просто з Safari. Показуйте свої фото всім гостям в кімнаті.

З підтримкою Chromecast
На телевізори з підтримкою Chromecast можна транслювати відео, ігри та програми з мобільних пристроїв без втрати якості. Для цього просто натисніть кнопку трансляції на екрані свого пристрою Android або iOS і продовжуйте користуватися смартфоном або планшетом, як ви звикли.

Інтелектуальний пульт ДУ
Ви можете управляти всіма підключеними пристроями з одного пульта. Завдяки спеціальній кнопці можна отримати миттєвий доступ до сервісів надання відео за запитом.

Датчик освітленості
Телевізор оснащений датчиком освітленості, який коригує рівень яскравості, підвищуючи або знижуючи її, щоб забезпечити комфортні умови перегляду у світлих і темних приміщеннях.

Dolby Vision і Dolby Atmos
Будинки враження будуть не гірші, ніж в кінотеатрі. Завдяки технології Dolby Vision картинка ніби оживає, а з Dolby Atmos приміщення заповнюється навколишнім звуком.

Характеристики SONY KD50X81JR

Основні
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 50 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 50 Motionflow XR 400Hz
SmartTV
Smart платформа Android
Технічні
Тип LED-підсвічування локальна
Графічний процесор 4K X-Reality PRO
Енергоспоживання стандартне 157 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування 2 Вт
Енергоспоживання річне 135 кВт
Клас енергоефективності A
Зображення
Формат зображення 16:9
Кут огляду по вертикалі 178
Кут огляду по горизонталі 178
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи Композитний
USB
LAN
HDMI
Вхід для антени RF
Виходи Вихід на навушники
Оптичний
Кількість HDMI 4 шт
Кількість USB 2 шт
CI-модуль
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
Miracast
Wi-Fi Direct
Bluetooth
Мультимедіа
Телетекст
Управління голосом / жестами
Звук
Система динаміків 2.0
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 20 Вт
Об'ємне звучання
Декодер Dolby Digital
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Підтримка інтернет сервісів YouTube
Google Play Store
Підтримка хмарних сервісів
Додатково
Особливості HDR
Підтримка HLG
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 200х200
Вага 12.9 кг с подставкой
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1126 x 718 x 286
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1126 x 653 x 70