Телевізор Sony KD55X81JR

Код товару: 1166048
Немає в наявності
  • Інформація по SONY KD55X81JR
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Малайзія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: KD55X81JR
  • Вага: 21.35 кг.
  • Габарити: 133x84x16 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, 55", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровой DVB-S2, 2 х 10 (20 Вт), 1 х оптичний аудіо, 1 х RJ-45, 3 х USB, CI, Composite, 4 х HDMI, Headphone, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (300x300 мм), 1243 x 787 x 338 мм

Опис SONY KD55X81JR

4K HDR процесор X1

Потужний процесор, що використовує передові алгоритми для чіткої передачі 4k-сигналів. Завдяки цьому якість зображення підвищується до роздільної здатності 4K, роблячи його насиченим, реалістичним і контрастним.

Triluminos PRO

Телевізори Sony з широкою кольоровою гамою й унікальним алгоритмом TRILUMINOS PRO передають всю насиченість, відтінки і яскравість кольорів, роблячи їх максимально реалістичними.

Object-based HDR Remaster

Технологія Object-based HDR Remaster аналізує кольори окремих об'єктів і коригує їх контрастність. Цим наші телевізори вигідно відрізняються від звичайних, які регулюють контрастність тільки по одній кривій чорно-білих тонів. Індивідуальна обробка елементів робить текстури деталізованішими, підсилює глибину і реалістичність зображення.

Технологія 4K X-Reality PRO

Фірмовий 4K HDR-процесор X1 забезпечує приголомшливе зображення в 4K-багате, деталізоване, реалістичне, з опрацьованими текстурами. А завдяки технології підвищення роздільної здатності 4K X-Reality PRO будь-яке відео, зняте у форматі 2k або Full HD, виглядає майже так само якісно і реалістично, як в 4к.

Motionflow XR

Оцініть плавність і високий ступінь деталізації навіть в найдинамічніших сценах з швидкою зміною планів завдяки Motionflow XR. Ця інноваційна технологія створює і додає додаткові кадри між вихідними кадрами відео. Спеціальний алгоритм зіставляє ключові складові зображення в послідовних кадрах і обчислює відсутні фази руху в наявній послідовності. Крім того, деякі моделі підтримують функцію вставки чорного кадру, що дозволяє домогтися справжнього кінематографічної якості й повністю позбутися від розмиття.

Динамік X-Balanced Speaker

Завдяки унікальній тонкій конструкції наш новий динамік X-Balanced Speaker ідеально доповнює елегантну рамку телевізора і забезпечує чітке звучання при перегляді фільмів і прослуховуванні музики.

Google TV

Понад 700 000 фільмів і серіалів з усіх ваших потокових сервісів зібрані в одному місці й об'єднані за темами й жанрами з урахуванням ваших інтересів.

Голосовий пошук Моментально знаходите улюблені фільми й передачі: просто скажіть, що ви хочете подивитися. Завдяки голосовому пошуку вам більше не доведеться витрачати час на пошук контенту вручну і незручний Набір тексту.

Підтримка Apple AirPlay й Apple HomeKit

Apple AirPlay дозволяє транслювати відео та аудіо з iPhone, iPad і Mac прямо на телевізор. Дивіться на великому екрані фільми й серіали з програми Apple TV, інших додатків або просто з Safari. Показуйте свої фото всім гостям в кімнаті.

Підтримка Chromecast

На телевізори з підтримкою Chromecast можна транслювати відео, ігри та програми з мобільних пристроїв без втрати якості. Для цього просто торкніться кнопки трансляції на екрані свого пристрою Android або iOS і продовжуйте користуватися смартфоном або планшетом, як ви звикли.

Інтелектуальний пульт ДУ

Ви можете управляти всіма підключеними пристроями з одного пульта. Завдяки спеціальній кнопці можна отримати миттєвий доступ до сервісів надання відео за запитом.

Датчик освітленості

В традиційних телевізорах яскравість зображення залишається незмінною, незалежно від освітлення в кімнаті. В результаті картинка виходить занадто темною або яскравою. Цей телевізор оснащений датчиком освітленості, який коригує рівень яскравості, підвищуючи або знижуючи її, щоб забезпечити комфортні умови перегляду у світлих і темних приміщеннях.

Dolby Vision і Dolby Atmos

Вдома враження будуть не гірше, ніж в кінотеатрі. Завдяки технології Dolby Vision картинка ніби оживає, а з Dolby Atmos приміщення заповнюється навколишнім звуком. 

Характеристики SONY KD55X81JR

Основні
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 55 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Частота розгортки, Гц 50 Motionflow XR 400Hz
SmartTV
Smart платформа Android
Технічні
Тип LED-підсвічування локальна
Графічний процесор 4K X-Reality PRO
Енергоспоживання стандартне 207 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування 2 Вт
Енергоспоживання річне 171 кВт
Зображення
Формат зображення 16:9
Кут огляду по вертикалі 178
Кут огляду по горизонталі 178
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи Композитний
USB
LAN
HDMI
Виходи Вихід на навушники
Оптичний
Кількість HDMI 4 шт
Кількість USB 2 шт
CI-модуль
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
Wi-Fi Direct
Bluetooth
Мультимедіа Вбудована пам'ять
Телетекст
Звук
Система динаміків 2.0
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 20 Вт
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Підтримка хмарних сервісів
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 300х300
Вага 16.6 кг с подставкой
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1243 x 787 x 338
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1243 x 719 x 71