Телевізор TCL 55C825

Код товару: 1270910
Є в наявності
36463 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 36463грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по TCL 55C825
  • Виробник: TCL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 55C825
  • Вага: 26.5 кг.
  • Габарити: 140x88x19 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, QLED - телевізор, 55", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-T, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S, цифровий DVB-S2, аналоговий, 50 Вт, CI+, 1 x оптичний аудіо, 1 x RJ-45, USB, Composite, 4 x HDMI, Headphone, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, VESA - VESA (400х400мм), 1227 x 772 x 255 мм

Опис TCL 55C825

Maximum Mini LED

Повнорозмірні Mini LED влаштували революцію в області відображення на дисплеї. Висока роздільна здатність забезпечується за рахунок збільшеної кількості незалежних світлодіодів розміром з піксель, кожен з яких точно регулюється для забезпечення більш глибокого чорного кольору та більшої контрастності. Отримайте максимальну насолоду від перегляду, що б ви не дивилися.

QLED

Зображення високої чіткості проходить більш ніж через мільярд нанокристалів квантових точок. Насолоджуйтесь бездоганним зображенням з повною кольоровою гамою та насиченою яскравістю.

120Hz MEMC

MEMC (Motion Estimation & Motion Compensation) робить зображення ідеально плавним. Інтелектуальний алгоритм забезпечує частоту оновлення 120 кадрів в секунду – відображення зображення у високій роздільній здатності з вихідною швидкістю або оновлення даних з низьким числом кадрів.

Game Master

Насолоджуйтесь зображенням, оптимізованим для розваг. Підніміть свої ігри на новий рівень завдяки великому екрану, більш плавній обробці та високій продуктивності. HDMI2.1/VRR/ALLM/eARC/Wi-Fi 6/Low Input Lag

IMAX ENHANCED

Насолоджуйтесь театральними звуковими та візуальними ефектами. Дисплей IMAX Enhanced відповідає найвищим стандартам сертифікації з калібрування, роздільної здатності, кольору, яскравості, контрастності, кадрів та звукових характеристик.

Dramatic Dolby Vision IQ

Створюйте кінотеатр вдома за допомогою технології Dolby Vision. Dolby Vision покращує відтворення ексклюзивного контенту Dolby, відображаючи більшу кількість кольорів, збільшуючи контраст та підвищуючи рівні яскравості. Крім того, вбудований датчик освітленості інтелектуально оптимізує контент залежності від освітленості кімнати.

AiPQ Engine with AI SR

Алгоритм TCL обробляє контент у реальному часі, визначаючи навколишнє оточення і масштабуючи відображення та звук. AIPQ забезпечує оптимізоване відео, тому океани здаються синішими, а тропічні ліси – більш пишними. Тим часом, AI AQ виявляє звуковий пейзаж і відповідним чином оновлює контент – кінематографічні погоні звучать інтенсивніше, спортивні змагання більш захоплюючі, а несподівані зміни звуку (наприклад, рекламні паузи) коригуються автоматично. Нарешті, AI Super Resolution оптимізує текст, краї та загальну контрастність всіх елементів зображення.

ONKYO 2.1 Sound System

Акустичні системи ONKYO підвищують якість звуку за допомогою аудіоапаратури кінематографічного рівня, розробленої для Важливо нового звучання.

Theatrical Dolby Atmos

Dolby Atmos забезпечує багатовимірний звук, долаючи традиційне плоске звучання ТБ. Насолоджуйтесь неймовірною чіткістю та яскравістю звуку.

30W Subwoofer

Унікальна конфігурація з виділеним сабвуфером потужністю 30 Вт у задній частині телевізора, що забезпечує неймовірно захоплюючий звук для ваших фільмів, музики та відеоігор.

Magic Camera

Насолоджуйтесь ще більшою зручністю та розкривайте потенціал свого телевізора за допомогою камери TCL Magic Camera.

Google Duo

З легкістю телефонуйте один на один або приєднуйтесь до групових дзвінків за допомогою програми для відеочату від Google.

Gesture Control

Використовуйте прості жести рук, щоб перемотати вперед, назад, призупинити, відтворити або зробити селфі під час перегляду телевізора.

Android TV

Отримайте більше задоволення від розваг з новітньою системою Android R. Доступ до 7000+ додатків та 700000+ шоу/фільмів в одному місці. Насолоджуйтесь телепередачами, музикою, фільмами, іграми та багатьма іншими – можна легко отримати доступ до персональних рекомендацій щодо змісту, а також завантажити більше вибраного контенту через Google Play Store. Крім того, Chromecast дозволяє легко транслювати фотографії, відео та музику прямо з ваших пристроїв.

Gallery

У цифровій фотогалереї зберігаються селфи, зроблені на камеру телевізора. Їх можна встановити як заставку. Крім того, зображення можна імпортувати та завантажувати до Google Фото.

Multi Visual

Multi Visual підтримує до двох дисплеїв мобільних телефонів на телевізорі одночасно. Більше показуйте та більше діліться.

Hand-Free Voice Control 2.0

Hand-Free Voice Control 2.0. Удосконалена система голосового керування на базі Google Assistant назавжди позбавить вас пульта дистанційного керування. Перемикайте канали, встановлюйте нагадування та досліджуйте потокові сервіси за допомогою простих голосових команд – просто скажіть Окей, Google.

Краще на великому екрані

Транслюйте контент прямо з мобільного пристрою на телевізор для відображення у більшому масштабі.

MagiConnect

MagiConnect дає вам можливість керувати телевізором через смартфон: робити знімки екрану під час прямої трансляції, ділитися контентом через соціальні мережі, транслювати аудіо/відео зі своїх мобільних пристроїв та багато іншого.

AI x IoT

TCL прагне зробити життя розумнішим, зосередивши увагу на AI x IoT. Насолоджуйтесь додатковими можливостями підключення та керування без допомоги рук, а також підключайтеся та керуйте будь-яким пристроєм з підтримкою Google Home через телевізор TCL. Встановіть температуру, приглушіть світло і керуйте своїм роботом-пилососом за допомогою простої команди з дивана – ласкаво просимо до будинку завтрашнього дня.

Нагадування

Встановлюйте нагадування та залишайте повідомлення з мобільного телефону на телевізор, щоб не пропустити жодної важливої події.

Safety Guard

Керуйте своєю конфіденційністю простіше і розумніше за допомогою TCL Safety Guard. Контролюйте свою інформацію, доступ третіх осіб та керуйте дозволами. Крім того, керуйте сховищем та очищуйте простір інтуїтивніше.

Характеристики TCL 55C825

Основні
Тип телевізора QLED телевізор
Розмір діагоналі 55 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
Тип матриці VA
Частота розгортки, Гц 100
SmartTV
Smart платформа Android 11.0
Технічні
Час відгуку 7 мс
Яскравість екрану 500 кд/м2
Контрастність 5000:1
Зображення
Формат зображення 16:9
Кут огляду по вертикалі 178
Кут огляду по горизонталі 178
Глибина кольору 10 біт
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи Композитний
USB
LAN
Виходи Вихід на навушники
Оптичний
Тип HDMI HDMI 2.1
Кількість HDMI 4 шт
CI-модуль
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
DLNA
Miracast
Bluetooth
Мультимедіа Веб-камера
Вбудована пам'ять
Телетекст
Звук
Потужність звуку 50 Вт (2x15 Вт + 20 Вт)
Об'ємне звучання
Декодер Dolby Digital
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Підтримка хмарних сервісів
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 400х400
Вага 21.6 кг без підставки
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1227x772x255
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1227x750x76
Індекс динамічних сцен 4100 кадрів/сек (PPI)
Кількість USB 1 шт
Система динаміків 2.1
Кількість динаміків 2
Сабвуфер
Графічний процесор Quad-Core
Системи кольоровості PAL
SECAM
NTSC
Підтримка інтернет сервісів YouTube
Google Assistant
Amazon Alexa
Google Home
Netflix
Amazon Prime*
TCL Home