Обігрівач Ballu BHP-PE-2

Код товару: 858214
Немає в наявності
  • Інформація по Ballu BHP-PE-2
  • Виробник: Ballu
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: BHP-PE-2
  • Вага: 3.7 кг.
  • Габарити: 26x32x25 см.
  • Короткий опис:

    25 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, настільний, захист від перегріву, ручка для переміщення, IP 20, 3.4 кг, жовтий, теплова гармата

Опис Ballu BHP-PE-2

Обігрівач Ballu BHP-PE-2

Теплові гармати Ballu серії PE - це компактні і легкі теплові гармати спрямованого нагрівання в круглому корпусі; гармата виконана в корпусі з нержавіючої сталі, з можливістю регулювання кута нахилу; за рахунок універсальної ручки-підставки теплова гармата легко переміщується і встановлюється; невеликі габарити і мала вага; промисловий пиловологозахищений вентилятор; внутрішній тепловий екран, що зменшує температуру корпусу; зручна ергономічна ручка для перенесення; два ступені потужності і режим вентиляції без нагріву; продуктивність по повітрю - 230 м3 / год; тривалість роботи, не більше - 24 год.

Компанія BALLU займається виробництвом найрізноманітнішої кліматичної техніки. В даний час - це лідируюча група в цій області. Вона користується своєю популярністю по всьому світу, в тому числі в країнах СНД і Росії. У виробництво компанії входять кондиціонери, різноманітні спліт-системи, зволожувачі повітря, конвектори, системи вентиляції та очищувачі повітря. Якість техніки BALLU постійно прагне до досконалості, ніж та приваблює покупців, створює затишок і комфорт в будинку.

Ballu - торгова марка, під якою виготовляється різна кліматична техніка побутового та промислового призначення. Бренд Ballu, що належить сьогодні російської компанії Русклімат, з'явився на російському ринку в 2003 році.

Першою виробничою базою продукції Ballu був великий завод компанії В. L. R. E. Int. ( «Баї Люньюй Рефріжерейт Еквіпмент Інтертеймент»). З 1978 по 1994 роки діяльність підприємства зводилася до виготовлення холодильних і морозильних установок для промислових підприємств. А в кінці 90-х прийнято рішення зайнятися проектом по виробництву кондиціонерів побутового і комерційного призначення.

Компанія донині спеціалізується на розробці і виробництві кліматичної та інженерної техніки. Основні ринки збуту - Росія, країни СНД, країни Східної Європи.

Характеристики Ballu BHP-PE-2

Основні характеристики
Тип Теплова гармата
Установка для підлоги
Площа обігріву 20 кв.м
Потужність нагріву макс. 2 кВт
Управління механічне
Споживчий клас економ
Номінальна напруга 230 В
Нагрівання повітря (дельта температури) 25
Функціональність
Нагрівальний елемент трубчастий
Термостат
Додатково
Мобільність ручка для зручного переміщення
Можливості Терморегулятор
Витрата повітря 260 м3/год
Безпека
Клас захисту IP20
Захист від перегріву
Фізичні характеристики
Форма корпусу кругла
Тип живлення електрика
Колір жовтий
Вага 2.7 кг
Габарити 24 х 31 х 24