Обігрівач Grunhelm GPH-2000

Код товару: 975394
Під замовлення
2001 Грн
  • Інформація по Grunhelm GPH-2000
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GPH-2000
  • Вага: 10 кг.
  • Короткий опис:

    35 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, 4 кг, червоний, теплова гармата

Опис Grunhelm GPH-2000

Теплова електрична гармата GRUNHELM GPH-2000 - це простий, але в той же час досить ефективний обігрівач, який використовується в багатьох випадках. Ми хочемо наголосити на тому, що з таким обігрівачем працювати найкомфортніше, він здатний швидко обігріти приміщення, його використовують як в домашніх умовах, наприклад для обігріву спальні, так і для обігріву офісу або ж робочого місця він цілком придатний. Зверніть увагу на те, що на дуйчік ціна невисока, так що купити такий тепловентилятор зможе кожен, до того ж на нього поширюється гарантія в 1 рік, що говорить про його надійність.

Висока потужність і продуктивність
Ми можемо відзначити значну продуктивність представленої моделі в порівнянні з аналогами на ринку. Вона пристосована до роботи в невеликих приміщеннях, але при цьому робить це максимально ефективно. В основі лежить потужний нагрівальний елемент у 2000 Вт, який в сукупності з надійним вентилятором забезпечує прогрів великої кількості повітря за короткий час, продуктивність такої моделі складає 210 м3 / год.

3 режими роботи
Залежно від умов використання приладу, його можна перемикати між трьома режимами роботи. Контролюючи таким чином максимальну потужність нагріву Тена. Залежно від необхідності можна перемикатися від 1000 Вт на 2000 Вт.

Плавне регулювання температури
У моделі є термостат, що робить такий прилад ще більш зручним і комфортним в плані роботи. Ви зможете регулювати температуру нагрівання повітря для досягнення комфортних умов в приміщенні.

Режим вентилятора
Додатковий режим вентилятора дозволить виконувати провітрювання приміщень, здійснювати штучну циркуляцію повітря в ньому. Такий режим дозволить розширити можливості застосування тепловентілятора.

Характеристики Grunhelm GPH-2000

Габарити 365 х 350 х 335 мм
Тип теплова гармата
Встановлення підлоговий
Додатково захист від перегріву
Також шукають 2000 Вт і більше
Площа обігріву 35 кв.м
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент трубчатий
Тип управління механічне
Режими роботи обігрів
Особливості термостат
Вага 4 кг
Колір червоний
Тип обігрівача, для сінка теплова гармата