Обігрівач Grunhelm GPH-3000

Код товару: 975765
Під замовлення
2140 Грн
  • Інформація по Grunhelm GPH-3000
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GPH-3000
  • Вага: 10 кг.
  • Короткий опис:

    54 кв.м, 3000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, 3.5 кг, червоний, теплова гармата

Опис Grunhelm GPH-3000

Теплова електрична гармата GRUNHELM GPH-3000 призначена для обігріву невеликих житлових, службових і технічних приміщень. Представлений агрегат примітний суттєвої надійністю і продуктивністю, а також тим, що в роботі вона безпечна. Ми хочемо порекомендувати купити такий тепловентилятор для того, щоб обігріти малу кімнату або ж офіс, а також для опалення робочого місця, забезпечення комфортного перебування там. Сам по собі агрегат виконаний з якісних комплектуючих і матеріалів, так що повністю відповідає високим стандартам якості.

Висока потужність
Представлена ??модель обладнана потужним нагрівальним елементом, що говорить про значну продуктивності представленої гармати. Її максимальна потужність досягає 3000 Вт, так що маючи під рукою такий агрегат можна опалювати приміщення максимально швидко і ефективно.

Нагрівальний елемент з нержавіючої сталі
Варто загострити увагу на високу якість виконання представленої моделі, купити теплову гармату GRUNHELM GPH-3000 вірне рішення, так як з нагрівальним елементом з нержавіючої сталі вона прослужить довше інших. Він не боїться високого навантаження, не схильний до корозії, до того ж за рахунок високого ступеня тепловіддачі сприяє якісному прогріванню повітряного потоку.

Перемикання режимів роботи
Залежно від поставленого завдання і умов роботи в різних режимах роботи регулюючи теплову потужність агрегату. Управління роботою здійснюється з панелі на верхній частині корпусу що дуже зручно.

Режим вентилятора
Зверніть увагу на те, що гармата може бути використана в якості вентилятора, таким чином, її можна застосувати для провітрювання приміщень, де немає можливості забезпечити природну циркуляцію повітря.

Плавне регулювання температури
У Вас буде можливість здійснювати налаштування температури при дозволить регульованого термостата. З такою системою настройки забезпечується можливість налагодити комфортне використання тепловентілятора GRUNHELM GPH-3000 в будь-яких умовах.

Характеристики Grunhelm GPH-3000

Також шукають 2000 Вт і більше
Габарити 350 х 325 х 265 мм
Встановлення підлоговий
Додатково захист від перегріву
Тип теплова гармата
Площа обігріву 54 кв.м
Потужність 3000 Вт
Нагрівальний елемент трубчатий
Тип управління механічне
Режими роботи обігрів
Особливості термостат
Вага 3.5 кг
Колір червоний
Тип обігрівача, для сінка теплова гармата