Обігрівач Grunhelm РТС-2000R

Код товару: 975764
Немає в наявності
  • Інформація по Grunhelm РТС-2000R
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: РТС-2000R
  • Вага: 10 кг.
  • Короткий опис:

    35 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, 2.1 кг, червоний, теплова гармата

Опис Grunhelm РТС-2000R

Керамічний нагрівальний елемент
Ми хочемо загострити вашу увагу на те, що даний тепловентилятор використовує керамічний нагрівальний елемент. Як показує практика він на порядок ефективніше і довговічніше своїх аналогів з металу, що робить і сам прилад більш надійним.

Регульований термостат нагріву
Купити теплову гармату GRUNHELM РТС-2000R для будинку вірне рішення, Ви зможете регулювати температуру видуває повітря відповідно до особистої зручності та комфорту, у даній моделі є система регулювання нагріву.

Режим вентиляції
Завдяки додатковому режиму вентиляції Ви зможете використовувати такий прилад для штучної циркуляції повітря в приміщенні, що особливо актуально при провітрюванні тих приміщень, де немає наскрізного руху повітря.

3 режими роботи: 25/1000/2000 Вт
Ми хочемо акцентувати Вашу увагу на те, що представлена ??модель має три режими роботи для здійснення безперебійного використання в самих різних умовах. Користувач може перемикати її для отримання оптимального нагріву.

Захист від перегріву
Модель орієнтована на роботу в безперервному режимі, вона може бути використана протягом усього часу без необхідності у відключенні і паузах, система захисту від перегріву сприяє надійному функціонуванню такого приладу, а також його безпечної експлуатації.

Компактні розміри і невелика вага
Теплова електрична гармата GRUNHELM РТС-2000R порівняно невелика, вона відрізняється від аналогів на ринку тим, що її можна розмістити навіть в самому невеликому приміщенні і швидко змінити її розташування при необхідності. Варто також сказати, що вона дуже легка, так що її можна і транспортувати.

Характеристики Grunhelm РТС-2000R

Також шукають 2000 Вт і більше
Встановлення підлоговий
Додатково захист від перегріву
Габарити (В х Ш х Г) 260 х 220 х 160 мм
Тип теплова гармата
Площа обігріву 35 кв.м
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент керамічний
Тип управління механічне
Режими роботи обігрів
Особливості термостат
Вага 2.1 кг
Колір червоний
Тип обігрівача, для сінка теплова гармата