Терморегулятор Devi DEVIreg Smart (140F1142)

Код товару: 886211
Немає в наявності
  • Інформація по DEVI 140F1142
  • Виробник: DEVI
  • Країна-виробник: Румунія
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: DEVIreg Smart
  • Код виробника: 140F1142
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 11x8x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип терморегулятора - сенсорний, Тип монтажу - вбудовується, Область застосування - для теплих підлог, Кількість температурних зон - однозонний, 5 - 45, 3680, слонова кістка

Опис DEVI DEVIreg Smart

DEVIreg™ Smart – багатофункціональний програмований електронний терморегулятор з інтелектуальним таймером, сенсорним дисплеєм, Wi-Fi-модулем. Можна встановлювати в рамки різних виробників*. Оснащений вбудованим датчиком температури повітря у комплекті з датчиком температури підлоги на проводі. Сумісний з датчиками температури підлоги інших виробників***.

DEVIreg™ Smart застосовується для систем: - «Тепла підлога» з датчиком температури підлоги на проводі; - повне опалення – з датчиками температури повітря + підлоги, що дозволяє, окрім керування температурою повітря, обмежувати максимальну та/або підтримувати мінімальну температуру підлоги; - повне опалення тільки з одним вбудованим датчиком повітря.

DEVIreg™ Smart має сенсорний дисплей, який може відображати поточну і встановлену температури, а також режим, в якому перебуває регулятор. Сенсорний дисплей дозволяє змінити поточну температуру, увімкнути/вимкнути терморегулятор, а також здійснити повернення до заводських налаштувань. Керування іншими функціями регулятора проводиться дистанційно зі смартфона/планшета через додаток DEVIsmart™ App.

Для реалізації усіх функцій терморегулятора потрібно підключитися до мережі Інтернет через Wi-Fi-точку доступу. Після підключення з’явиться можливість керувати такими функціями і режимами: інтелектуальний таймер – прогноз часу увімкнення і вимкнення; тижневий розклад; до п’яти періодів комфорту для кожного дня тижня; об’єднання терморегуляторів; виділення «Житлової зони» із загальним розкладом; блокування сенсорної панелі; енергозберігаюча функція «Відкрите вікно» тощо.

Має вбудований лічильник споживання електроенергії за останні 7, 30 днів і за весь період використання.

Встановлюється в монтажній коробці.

Подовжений термін гарантії – 5 років.

Не застосовувати для систем сніготанення та антизледеніння! 

Характеристики DEVI DEVIreg Smart

Тип терморегулятора сенсорний
Тип монтажу вбудовується
Область застосування для теплих підлог
Кількість температурних зон однозонний
Діапазон регулювання температури, °C 5 - 45
Номінальна напруга, в 220 - 240
Максимальний струм, А 15
Максимальна потужність, Вт 3680
Особенности програмований
Додаткова комплектація датчик температури повітря
Ширина, мм 85
Висота, мм 85
Глибина, мм 110
Вага, г 260
Колір слонова кістка