Терморегулятор Teploceramic terneo rz

Код товару: 967896
Немає в наявності
  • Інформація по Teploceramic terneo rz
  • Виробник: Teploceramic
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: terneo rz
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 17x9x6 см.
  • Короткий опис:

    Тип терморегулятора - цифровий, Тип монтажу - в розетку, Область застосування - кондиціонування приміщення, для інфрачервоних панелей і конвекторів, Кількість температурних зон - однозонний, 0 - 35, 3000, білий

Опис Teploceramic terneo rz

Терморегулятор Terneo rz

Терморегулятор розеточного типу Terneo RZ - це пристрій для управління електричним обігрівачем будь-якого виду: Масляник, конвектором, ІК-панеллю. Підключення пристрою проводиться в розетку, а опалювальний прилад, в свою чергу, включається в термостат. Модель зручно застосовувати для інфрачервоних обігрівачів, причому навіть якщо вже є вбудований регулятор.

Прилад оснащений датчиком температури повітря, тому корекція обігріву відбувається за температурі навколишнього середовища, а не по поверхні самого нагрівача. Вибравши бажаний температурний режим, який відображається на цифровому табло, терморегулятор буде вмикати і вимикати обігрівач, підтримуючи в приміщенні постійну температуру.

Просте меню управління через кнопкову систему введення дозволяє швидко і легко налаштувати режим і змінювати його побажанням, прямо вчасно роботи термостата. Застосування термостата розеточного типу зручно тим, що модель мобільна і її можна використовувати в будь-якій кімнаті, переносячи разом з опалювальним приладом. Завдяки діапазону температури від 0 ° C прилад може використовуватися для регулювання роботи кліматичної техніки в режимі охолодження.

Висока якість, підтверджене сертифікатами, надійність, безпеку і низька ціна - не єдині достоїнства представленого термостата. Застосування пристрою дозволяє економити до 70% електроенергії, уникати перегріву повітря і значно продовжити ресурс нагрівального обладнання.

Характеристики Teploceramic terneo rz

Тип терморегулятора цифровий
Особливості захист від дітей
Тип монтажу в розетку
Область застосування кондиціонування приміщення
Кількість температурних зон однозонний
Діапазон регулювання температури, °C 0 - 35
Номінальна напруга, в 230
Максимальний струм, А 13
Максимальна потужність, Вт 3000
Ширина, мм 57
Висота, мм 124
Глибина, мм 83
Вага, г 100
Колір білий