Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92 Gun, 1D (MC92N0-GJ0SXAYA5WR)

Код товару: 871405
Немає в наявності
  • Інформація по Symbol/Zebra MC92N0-GJ0SXAYA5WR
  • Виробник: Symbol/Zebra
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MC92 Gun, 1D
  • Код виробника: MC92N0-GJ0SXAYA5WR
  • Вага: 0.8 кг.
  • Короткий опис:

    Тип дисплея - кольоровий, дисплей - 3.7" (480x640), операційна система - Windows Embedded Compact 7.0

Опис Symbol/Zebra MC92 Gun, 1D


Термінал збору даних Motorola MC9200, керованого операційною системою Windows - пристрій промислового класу з удосконаленою конструкцією підвищеної міцності. Він легко справляється з покладеними на нього завданнями навіть в умовах запорошених складів, низьких і високих температур, надмірної вологості. Навіть пролита на термінал вода не зможе нашкодити йому. Крім конструкції модернізації піддалася технологія сканування. Тепер на вибір користувачам пропонується відразу 6 модулів, кожен з яких орієнтований на роботу з певною групою кодів: лінійними, двовимірними, DPM. Модулям підвладне також зчитування інформації з забруднених і пошкоджених етикеток.

Апаратна начинка Motorola MC9200 на рівні. Її основою є 2-ядерний процесор, що працює на частоті 1 ГГц. Об'єм вбудованої флеш-пам'яті дорівнює 2 Гб. Його можна збільшити до 64 Гб, якщо скористатися картою SD. Така можливість терміналу дозволяє працювати відразу з декількома ERP-системами, що характеризуються високою ресурсомісткістю. Для обміну даними передбачено високошвидкісне бездротове з'єднання стандарту Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. При цьому рівень захисту інформації відповідає урядовому. Крім того, завжди можна скористатися Bluetooth-зв'язком.

Ергономічний дизайн і міцна конструкція
У корпус терміналу Motorola MC9200 вбудовані сенсори руху. Завдяки їм Motorola MC9200 автоматично переходить в «сплячий» режим, поки ним не користуються, і фіксує падіння, якщо функція Man Down включена. Хоча падіння рідкісні — ергономічна форма корпусу, він добре «лягає» в руку. Яскравий дисплей дозволяє працювати навіть у сонячну погоду. Клавіатура у терміналу змінна. Передбачено 6 варіантів.

Сфера застосування
Підприємства торговельної сфери та складської логістики.

Характеристики Symbol/Zebra MC92 Gun, 1D

Тип дисплея кольоровий
Дисплей 3.7" (480x640)
Операційна система Windows Embedded Compact 7.0
Процесор OMAP 4 dual-core
Тактова частота процесора 1 GHz
Пам'ять RAM 512 МБ
Пам'ять ROM 2 ГБ
Слот розширення MicroSD
Тип акумулятора літій-іонний
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Клавиатура 28 клавіш
Ступінь пило- та вологозахисту IP 64
Колір чорний