Термінал збору даних Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D (MC92N0-GA0SXAYA5WR)

Код товару: 926549
Немає в наявності
  • Інформація по Symbol/Zebra MC92N0-GA0SXAYA5WR
  • Виробник: Symbol/Zebra
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MC92N0 Gun, 1D
  • Код виробника: MC92N0-GA0SXAYA5WR
  • Вага: 1.065 кг.
  • Габарити: 23x18x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип дисплея - кольоровий, дисплей - 3.7" (480x640), операційна система - Windows Embedded Compact 7.0

Опис Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D

Термінал збору даних Symbol / Zebra MC92N0-GA0SXAYA5WR (MC92N0 Gun, 1D)

Symbol MC92N0 є добре захищений надійний термінал збору даних, створений із застосуванням інноваційних технологій і кращих сучасних матеріалів. Такий підхід забезпечує високу працездатність, стійкість практично до будь-яких складних умов навколишнього середовища, до ударів, до падіння з метрової висоти.

Термінал збору даних Symbol MC92N0 просто призначений для оптимізації бізнесу. Він може працювати без перебоїв в умовах перепаду температури і при низьких і високих її показниках, а також при підвищеній вологості і сильної запиленості. Дисплей даного терміналу відрізняється діагоналлю 3,7 дюйма, високою якістю, яскравістю, характеристиками, які зберігаються і після тривалої роботи. Екран надійно захищений від всіляких пошкоджень завдяки застосуванню спеціального Cоrning Gоrillа glass скла.

Комп'ютер підтримує досить швидке з'єднання за технологією Wi-Fi. Термінал допоможе оптимізувати роботу з інвентаризації складу, він стане надійним приладом в роботі на холодних складах-холодильниках і при повній перевірці багажу в аеропорту. Завдяки надійній мобільній платформі, збільшеному об'єму пам'яті і тактовою частотою процесора, пристрій MC92N0 збору даних забезпечить таку ж швидкість роботи, як і потужний персональний комп'ютер.

Zebra MC92N0 спеціально створений для застосування в різних виробничих умовах. Завдяки його продуктивності навіть при температурі нижче 0 ° С і в екстремальну спеку, стійкості до впливу пилу, бруду і вологості, він може бути використаний практично скрізь. Такі чесноти стійкості до зовнішніх впливів забезпечать довгострокову, безперебійну, якісну роботу пристрою.

Zebra - визнаний світовий лідер з виробництва принтерів чеків та етикеток, а також сканерів штрих-кодів і терміналів збору даних. Все обладнання цього бренду виготовлено з високоякісних міцних матеріалів і захищене від негативного впливу пилу і вологи, що забезпечує йому довговічність. Принтери Zebra відрізняються високою якістю термо- і термотрансферного друку, максимальної чіткістю відтворення текстової та графічної інформації, великим об'ємом внутрішньої пам'яті.

Характеристики Symbol/Zebra MC92N0 Gun, 1D

Тип дисплея кольоровий
Дисплей 3.7" (480x640)
Операційна система Windows Embedded Compact 7.0
Процесор OMAP 4 dual-core
Тактова частота процесора 1.4 GHz
Пам'ять RAM 512 МБ
Пам'ять ROM 2 МБ
Слот розширення MicroSD (SDHC) до 32ГБ
Тип сканера лазерний
Скановані типи штрих-кодів 1D
Тип акумулятора літій-іонний
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Клавиатура 28 клавіш
Ступінь пило- та вологозахисту IP 64
Стійкість до падінь витримує падіння з висоти 2.4 м
Температура експлуатації від -20 до +50 ºC
Вологість при експлуатації від 5 до 95%
Розміри 231 x 91 x 193 мм
Вага 765 г
Колір чорний