Термофутболка Icebreaker BF 260 Tech LS Crewe MEN black L (100 483 001 L)

Код товару: 803802
Немає в наявності
  • Інформація по Icebreaker 100 483 001 L
  • Виробник: Icebreaker
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: BF 260 Tech LS Crewe MEN black L
  • Код виробника: 100 483 001 L
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 20x20x2 см.
  • Короткий опис:

    чоловіча, L (50-52), Матеріал - вовна мериноса, чорний

Опис Icebreaker BF 260 Tech LS Crewe MEN black L


Із задоволенням представляємо вам нову унікальну лінію термобілизни Icebreaker під назвою Bodyfit 260! Володіє щільною формою і забезпечує повне прилягання, термобілизна Icebreaker незамінне для чоловіків, які захоплюються велоспортом і хайкінгом. Дана модель підходить для повсякденного використання. Довгі рукави, зручний комір, зберігає тепло і відсутність таких незручних швів в області пахв виключає неприємні відчуття і можливість натирання. Анатомічний крій виробу і гіпоалергенна, що перешкоджає накопиченню запахів, тканина дарує вам відчуття комфорту, в той же час не обмежуючи рухів. І вже стала візитною карткою фірми Icebreaker технологія плоского шва flat lock дозволить вам насолодитися щоденною активністю. Практичний чорний колір приваблює своєю ненав'язливою елегантністю, в той час як обтягуюча форма термобілизни Icebreaker BF 260 Tech LS Crewe MEN гарантує максимальну віддачу під час тренувань.
Якщо ви активні, цілеспрямовані і з упевненістю дивитися у майбутнє, тоді термобілизна Icebreaker BF 260 Tech LS Crewe створена для вас!

Чоловіча термофутболка
Ідеальна для зимових видів спорту і для походів у гори. Дуже м'який матеріал, не колеться, не викликає роздратування шкіри. Волокна стійкі до утворення неприємних запахів.

Мериносова вовна
Меринос – вид вівці, яка чудово пристосувалася до життя в умовах високогір'я новозеландських Південних Альп.
Одяг з шерсті Merino міцна і м'яка на дотик. Товщина волокна становить 17-19 мікрон, що набагато тонше традиційної вовни, тому вона не колеться. Крім того завдяки товщині, кількість повітряних прошарків захищають наш організм від втрат тепла, набагато більше в питомій обсязі, і тому її важливість як утеплювача дуже висока.
На відміну від традиційної вовни, гігроскопічність Merino вище в 5 разів, що гарантує відмінний відвід вологи від тіла, і забезпечує необхідну терморегуляцію. Завдяки цій властивості вовни мериноси без проблем переносять і холоду високогір'я, і спеку альпійських долин.

Білизна з мериносової вовни дуже зносостійке і не вимагає особливого догляду. Ви можете прати його звичайним миючим засобом, в звичайному режимі, і навіть через роки вона не втратить своїх властивостей.

Характеристики Icebreaker BF 260 Tech LS Crewe MEN black L

Стать чоловіча
Розмір L (50-52)
Обхват грудей 104 - 109 см
Обхват талії 87 - 92 см
Обхват стегон 106 - 111 см
Материал вовна мериноса
Колір чорний