Термометр бесконтактный Xiaomi MiJia iHealth Thermometer (375141)

Код товару: 1113577
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 375141
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 375141

Опис Термометр бесконтактный Xiaomi MiJia iHealth Thermometer (375141)

Термометр MiJia iHealth
Охоронець вашого здоров’я
Любите комфорт у побуті? Представляємо вам чергову новинку від Xiaomi — «розумний» термометр безконтактного типу. Стиль і надійність показників, зручне управління, ультрасучасні технології — стежити за своїм самопочуттям ще ніколи не було так просто.

Лаконічний дизайн
Xiaomi не зраджує традиції: новий пристрій відрізняється бездоганним стилем. Це не могло залишитися непоміченим: термометр отримав жадану нагороду iF Design Award. Ергономічна конструкція, мінімалістичний дизайн і ідеально згладжені кути виділяють цей гаджет серед подібних.
Майбутнє вже тутНабридло по декілька хвилин тримати скляний термометр під пахвою, щоб виміряти температуру? Усе ще боїтеся розбити ртутний градусник? Забудьте про це: MiJia iHealth навіть не потрібно торкатися вашої шкіри. Надсучасний термодатчик Heimann захоплює інфрачервоні промені, що випромінює ваше тіло, після чого відбувається замір інших температурних показників. Крок 1: направте пристрій по центру лоба на відстані близько 3 см. Крок 2: натисніть на мініатюрну кнопку на конструкції. Крок 3: отримайте дані, виведені на дисплей пристрою.

Усе буде точно
Термодатчик — не єдина фіча. Виробник оснастив пристрій ще двома датчиками: дистанції і температури довкілля. Перший точно визначає відстань від приладу до чола, щоб автоматично припинити вимірювання показників при віддаленні термометра на дистанцію більш ніж 3 см. Другий надчутливий датчик у реальному часі контролює коливання температури довкілля і мінімізує вплив цих показників на кінцевий результат.

Гарантія якості
Більше тисячі тестів та лабораторних випробувань підтвердили винятковість нового термометра від Xiaomi. Сертифікат CFDA свідчить про відповідність приладу вимогам до медичного професійного оснащення. Гаджет повністю безпечний: безконтактне з’єднання запобігає зараженню і згодиться для всіх членів сім’ї.
Ваш комфортПристрій оснащений невеликим якісним дисплеєм, що виводить інформацію і робить дані читабельними для користувача. Термометр вас розуміє і інформує про відхилення від норми і проблеми в процесі вимірювання. Прилад абсолютно безшумний: міряючи температуру сплячій дитині, ви відчуєте лише коротку вібрацію як сигнал про завершення процедури. MiJia iHealth працює від пари пальчикових батарейок, потужності яких вистачить для 3000 вимірювань. Піклуйтеся про себе і здоров’я своїх близьких разом із Xiaomi.