Термос Zojirushi SF-CС15XA 1.5 л стальной (1678.00.18)

Код товару: 782011
Немає в наявності
  • Інформація по Zojirushi 1678.00.18
  • Виробник: Zojirushi
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SF-CС15XA 1.5 л стальной
  • Код виробника: 1678.00.18
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 30x10x10 см.
  • Короткий опис:

    для напоїв, Об'єм - 1.5 л, матеріал корпуса - нержавіюча сталь, матеріал колби - нержавіюча сталь, вага - 0.9 кг

Опис Zojirushi SF-CС15XA 1.5 л стальной


Це серія термосів з колбою з нержавіючої сталі. Ідеальний варіант для поїздок на дачу, виїздів на природу, рибалку або полювання. Серія включає в себе різні за об'ємом і кольором варіації, які припадуть до смаку навіть самим вибагливим покупцям. Міцність і легкість в поєднанні з прекрасними показниками збереження температури, як завжди, відповідають високій планці, встановленої компанією Zojirushi.
Завдяки прагненню компанії до інновацій і розвитку, в термосах вдалося зменшити вакуумний проміжок в металевій колбі від стандартних 2мм до 1мм. Стінки колби виконані з високоякісної сталі зменшеної товщини. Це дозволило зробити термоса легше і компактніше, без шкоди можливостям зберігати температуру.
Внутрішня частина колби має спеціальне покриття, стійке до нальоту і запаху (Non-Stick Coating). Це є одним з найважливіших достоїнств і переваг не тільки цієї серії термосів, але і всієї продукції компанії Zojirushi. Завдяки цьому покриттю вміст не контактує безпосередньо з металом, зберігаючи природний смак і корисні властивості.
Клапан кришки виконаний з високоякісних матеріалів. Являє собою кнопкову конструкцію, в якій одна кнопка його відкриває, а друга відповідно закриває. Конструкція зроблена так, що при закритті термоса з відкритим клапаном той закривається автоматично. Особлива конструкція дозволяє налити дуже акуратно і без бризок Ваші напої. Все дуже легко розбирається для промивки. Так що, ви не будете відчувати суп у вашому чаї.
Всі ущільнювачі виготовлені з каучуку, а не з силікону, як у більшості існуючих на ринку термосів, що значно продовжує їх термін експлуатації, а значить, і термін життя самого термоса.
Термоса цієї моделі – найбільш об'ємні у лінійці з колбою з нержавіючої сталі. Гарні для далеких поїздок, риболовлі, полювання і просто пікніків. Для зручності використання оснащені відстібними ремінцем і прогумованою ручкою. Вона дуже гармонійно і монолітно виглядає на термосі.
Термоса цієї серії мають найбільш широку горловину – 70мм. Так само, крім стандартної кришки-гуртки, в склад входить додаткова пластикова миска. Це значно розширює вибір вмісту, який Ви можете зберігати у своєму термосі.
Для зручності використання на корпусі розташовані дві спеціальні лапки, що дозволяє покласти в термос горизонтальному положенні і не переживати, що він відкотиться і впаде.

Характеристики Zojirushi SF-CС15XA 1.5 л стальной

Вид термоса для напоїв
Об'єм 1.5 л
Матеріал корпуса нержавіюча сталь
Матеріал колби нержавіюча сталь
Матеріал ручки пластик
Діаметр горловини 70 мм
Теплоізоляція вакуум
Збереження тепла 95-79°С / 6 год (при температурі навколишнього середовища 20°С)
Збереження холоду 4-7°С / 6 год (при температурі навколишнього середовища 20°С)
Розміри 130 x 115 x 265 мм
Вага 0.9 кг
Колір нержавіюча сталь