Термокружка Zojirushi SM-PB34TD 0.34 л черный (1678.00.83)

Код товару: 781797
Немає в наявності
  • Інформація по Zojirushi 1678.00.83
  • Виробник: Zojirushi
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Модель: SM-PB34TD 0.34 л черный
  • Код виробника: 1678.00.83
  • Вага: 0.5 кг.
  • Короткий опис:

    Об'єм - 0.34 л, матеріал - нержавіюча сталь+пластик

Опис Zojirushi SM-PB34TD 0.34 л черный


Термокружка Zojirushi 

Серія термос-кухлів від компанії Zojirushi. В дорозі, в офісі, на навчанні, – їм завжди і скрізь знайдеться місце. Зручна і правильна форма для автомобіліста, компактні розміри для сумки чи рюкзака, елегантний дизайн для офісу. Але найголовніше – чудова функціональність. Як і вся продукція компанії, серія Mugs відповідає найвищим стандартам якості.

Завдяки прагненню компанії до інновацій і розвитку, в термосах вдалося зменшити вакуумний зазор(проміжок) в металевій колбі від стандартних 2мм до 1мм. Стінки колби виконані з високоякісної сталі зменшеної товщини. Це дозволило зробити продукцію легшою та компактнішою, не зменшивши зовсім можливості зберігати температуру.

Внутрішня частина колби має спеціальне покриття, стійке до нальоту та запаху (Non-Stick Coating). Це є однією з найважливіших достоїнств і переваг не тільки цієї серії, але і всієї продукції компанії Zojirushi. Завдяки цьому покриттю вміст не контактує безпосередньо з металом, зберігаючи природний смак і корисні властивості.

Термокружки SM-PB від японської корпорації Zojirushi – це найвища якість без компромісів.
У серії SM-PB для більшої надійності та запобігання випадкового відкривання термокружки під час транспортування, кришка оснащена додатковою кнопкою фіксатором. Для відкриття термоса потрібно при затиснутою кнопки провертати кришку термокружки.
Завдяки конструктивній особливості - пластиковому обідку на шийці, напій можна пити прямо з термокружки.

Широке горло колби термоса полегшує догляд за виробом. Завдяки широкій шийці в термос можна покласти шматочки льоду, щоб як можна довше зберегти холодним напій, що знаходиться всередині.

Універсальні термокружки ZOJIRUSHI відмінно підійдуть для всіх завдяки своїм габаритам і можливостям. Вакуумна ізоляція, застосована в термокружках ZOJIRUSHI, дозволяє зберігати напої гарячими або холодними протягом кількох годин. У цих кружках приділено увагу найдрібнішим деталям: спеціальна пластикова насадка на шийці захищає губи від опіку про гарячі стінки колби, навіть якщо в термостакане обпалюючий окріп. Внутрішня частина покрита спеціальним антипригарним покриттям, що дозволить з легкістю промити термокружка. Також, завдяки цьому покриттю можна не турбуватися, що Ваш напій набуде металевого присмаку.

Характеристики Zojirushi SM-PB34TD 0.34 л черный

Виробник Zojirushi
Модель SM-PB34TD 0.34 л черный
Артикул 1678.00.83
Об'єм 0.34 л
Матеріал нержавіюча сталь+пластик
Комплектація чашка