Монітор Acer SA220QAbi (UM.WS0EE.A01)

Код товару: 935164
Немає в наявності
  • Інформація по Acer UM.WS0EE.A01
  • Виробник: Acer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: SA220QAbi
  • Код виробника: UM.WS0EE.A01
  • Вага: 4 кг.
  • Габарити: 56x38x11 см.
  • Короткий опис:

    21.5", IPS, 1920 x 1080, 75 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, 24 Вт, 1 х HDMI, 1 х VGA, регулювання нахилу, немає, чорний

Опис Acer SA220QAbi

Монітор Acer 21.5" SA220QAbi (UM.WS0EE.A01)

Монітор від Acer призначений для використання як в домашніх умовах, так і в офісі. Він отримав 21.5-дюймовий екран з матовою IPS-матрицею. Вона дозволить працювати, грати або дивитись відео-контент без втрати якості зображення навіть у сонячний день. Час відгуку – 4 мс. В динамічних іграх такий параметр особливо важливий, так як він відповідає за відсутність шлейфів під час руху персонажу.

Технологія BlueLight Filter фільтрує синій колір та зменшує навантаження на очі. За допомогою технології FlickerFree, зменшується мерехтіння екрану та мінімізується зорове навантаження. FreeSync забезпечить плавне відображення навіть найдинамічніших сцен гри. Завдяки широким кутам огляду, які мають 178 градусів, зображення не буде спотворюватись при зміні кута перегляду.

Монітор легкий, має достатньо тонку рамку, яка дозволяє при наявності декількох ідентичних виробів створити мультимоніторну конфігурацію. Така можливість дозволить глибше поринути у події динамічної гри або захопливого фільму. Також таку конфігурацію часто використовують для роботи з редагуванням фото чи відео. Із інтерфейсів наявні порти – VGA та HDMi. Саме за допомогою них можна з'єднувати між собою монітори чи підключати їх до джерела відеосигналу. Дизайн виробу класичний, виконаний в чорному кольорі. Підставка має лаконічний мінімалістичний дизайн та дозволяє регулювати кут нахилу монітора. 

Історія компанії починається в 1976 році. Саме тоді тайванський бізнесмен Стен Ши, маючи у кишені $25 000, вирішив заснувати підприємство по виробництву різноманітної мікроелектроніки. Фірма отримала назву Multitech International. Перші роки нова компанія співпрацювала з тайванськими виробниками різноманітних розваг. Але перспективи подальшого успіху в цій сфері були досить примарними. Саме тому, Стен Ши вирішив змінити акценти й перейти на тайванський ринок ПК, котрий тільки починав розвиватися. Як стало зрозуміло дуже скоро – передчуття не підвело талановитого підприємця.

На початку 80-х років, компанія отримує урядову підтримку та починає збирати бюджетні ПК власними силами. Саме тоді з’являється основний принцип компанії, котрий пройшов в з нею крізь роки – давати максимум якості при мінімумі витрат. Компанія швидко підкорює вітчизняний ринок та прагне вийти на міжнародну арену. Задля цього вона створює бренд Acer Peripherals та відкриває свої представництва в Японії та Германії. Щоб остаточно підкорити світовий ринок, фірма проводить реструктуризацію та змінює свою назву на звичний для нас Acer.

Характеристики Acer SA220QAbi

Загальні
Виробник
Вендор ACER
Код виробника UM.WS0EE.A01
Модель SA220QABI
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 20,7 - 23
Діагональ, дюйми 21.5"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 75 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 4
Яскравість, Кд/м2 250
Контраст статичний 1000:1
Контраст динамічний 100M:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / HDMI
USB Немає
VESA Немає
Тип VESA кріплення Немає
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Зовнішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Регулювання кута нахилу екрану
Особливості AMD FreeSync
Кабелі в комплекті VGA кабель
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 56x39x12
Колір корпусу Black