Монітор ASUS VZ279HE-W

Код товару: 882995
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS VZ279HE-W
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: VZ279HE-W
  • Вага: 5.5 кг.
  • Габарити: 68x53x11 см.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 1920 x 1080, 60 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 1 х HDMI, 1 х VGA, регулювання нахилу, немає, білий

Опис ASUS VZ279HE-W

Назва компанії ASUS походить від слова Pegasus (Пегас) – так звали крилатого коня з давньогрецької міфології, символу натхнення у творчості і науці. Ім'я ASUS втілює в собі силу, дух творчості і чистоту, з якими у сучасного покоління асоціюється цей царствений і сміливий міфічний герой. З кожним новим продуктом компанії ASUS підкоряються все нові вершини у якості та інноваціях.ASUS, завдяки креативному підходу до проблем ринку, стала світовим лідером за якістю і кількістю вироблених плат. 
Витончений корпус з вузькою екранною рамкоюМонітор ASUS VZ279HE-W має неймовірно тонкий корпус — його мінімальна товщина складає всього 7 мм. Завдяки відсутності рамки навколо екрану дана модель чудово підходить для мультимоніторних конфігурацій, що забезпечують ще більше занурення у віртуальний світ. Якісна IPS-матриця гарантує широкі кути огляду і високу динамічну контрастність. Для підвищення комфорту користувача на моніторі реалізована технологія ASUS Eye Care.
Ультратонкий профільМонітор VZ279HE-W володіє ультратонким корпусом, тому він впишеться в будь-який інтер'єр сучасного дому.
Для мультимоніторних конфігураційЗавдяки відсутності рамки навколо екрану VZ279HE-W чудово підходить для побудови конфігурацій з двома або трьома моніторами, які забезпечують чудове панорамне зображення для роботи і розваг.
Технологія ASUS Eye CareУ моніторі VZ279HE-W реалізована функція фільтрації синього світла для зниження втоми очей від роботи за комп'ютером. Ступінь фільтрації (доступні чотири рівні фільтрації) вибирається з допомогою окремої кнопки. Бездоганна реалізація технології фільтрації синього світла в моніторі підтверджується сертифікацією незалежної компанії TÜV Rheinland.Рівень 1: ідеальний варіант для інтернет-додатків і веб-сайтів.
Рівень 2: оптимальний режим для перегляду фотографій та відео.Рівень 3: найкращий варіант для читання довгих текстів з екрана монітора.Рівень 4: максимальний рівень фільтрації, придатний для роботи за комп'ютером в темряві.
Мінімізація мерехтіння екрануДля усунення мерехтіння екрану в моніторі VZ279HE-W застосована технологія Flicker free. Вона значно знижує стомлюваність очей при тривалому перебуванні за комп'ютером.
Широкі кути огляду (178°)У моніторі VZ279HE-W використовується IPS-панель з високою динамічною контрастністю і широкими кутами огляду. Він здатний повністю відображати всі відтінки колірного простору sRGB, що робить його підходящим для професійної роботи з зображеннями або редагування відеоматеріалів.

Характеристики ASUS VZ279HE-W

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника 90LM02XD-B01470
Модель VZ279HE-W
Тип товару Монітор
Дисплей
Діагональ екрану 26 - 28
Діагональ, дюйми 27"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 250
Час реакції 5 ms
Контраст динамічний 80000000:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / HDMI
USB Немає
VESA Є
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Регулювання кута нахилу екрану
Кабелі в комплекті HDMI кабель / VGA кабель
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 69x54x12
Загальні данні
Колір корпусу White