Монітор ASUS VZ279HE

Код товару: 882996
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS VZ279HE
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: VZ279HE
  • Вага: 5.45 кг.
  • Габарити: 68x54x11 см.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 1920 x 1080, 60 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 18 Вт, 2 х HDMI, 1 х VGA, регулювання нахилу, 621 x 439.5 x 210 mm, немає, 3.9 кг, чорний

Опис ASUS VZ279HE

Назва компанії ASUS походить від слова Pegasus (Пегас) – так звали крилатого коня з давньогрецької міфології, символу натхнення у творчості і науці. Ім'я ASUS втілює в собі силу, дух творчості і чистоту, з якими у сучасного покоління асоціюється цей царствений і сміливий міфічний герой. З кожним новим продуктом компанії ASUS підкоряються всі нові вершини у якості та інноваціях.ASUS, завдяки креативному підходу до проблем ринку, стала світовим лідером за якістю і кількістю вироблених плат. 
Тонкий корпус з вузькою екранною рамкоюASUS VZ279HE – це сучасний монітор, виконаний у витонченому корпусі товщиною від 7 мм. Безрамочная конструкція робить його ідеальним рішенням для мультимоніторних конфігурацій, а РК-панель, виготовлена за технологією IPS, забезпечує широкі кути огляду. Дана модель володіє високою динамічною контрастністю і продуманою ергономікою (технологія ASUS Eye Care для захисту очей користувача).
Ультратонкий профільМодель VZ279HE має неймовірно тонкий корпус, максимальна товщина якого складає всього лише 7 мм.
Для мультимоніторних конфігураційВузька екранна рамка дозволяє з успіхом застосовувати дану модель в мультимоніторних конфігураціях як для розважальних, так і для професійних додатків.
Технологія ASUS Eye Care для комфорту ваших очейОскільки багато користувачі проводять за комп'ютером довгі години, монітори ASUS відрізняються продуманою ергономікою і спеціальними технологіями (фільтрація синього світла, мінімізація мерехтіння), що знижують втому очей.
Бездоганна реалізація цих ергономічних функцій підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TÜV Rheinland.
Рівень фільтрації синього світла, який може чинити шкідливий вплив на очі, задається в екранному меню.Рівень 1: Ідеальний варіант для інтернет-додатків і веб-сайтів.Рівень 2: Оптимальний режим для перегляду фотографій та відео.Рівень 3: Кращий варіант для читання довгих текстів з екрана монітора.Рівень 4: Максимальний рівень фільтрації, придатний для роботи за комп'ютером в темряві.
Мінімізація мерехтіння екрануДля усунення мерехтіння екрану в моніторі VZ279HE застосована технологія Flicker free. Вона значно знижує стомлюваність очей при тривалому перебуванні за комп'ютером.
Точна передача кольоруУ моніторі VZ279HE використовується IPS-панель з високою динамічною контрастністю і широкими кутами огляду. Він здатний повністю відображати всі відтінки колірного простору sRGB, що робить його підходящим для професійної роботи з зображеннями або редагування відеоматеріалів.

Характеристики ASUS VZ279HE

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника 90LM02X0-B01470
Модель VZ279HE
Тип товару Монітор
Дисплей
Діагональ екрану 26 - 28
Діагональ, дюйми 27"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 250
Час реакції 5 мс
Контраст статичний 1000:1
Контраст динамічний 80М:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / 2xHDMI
VESA Є
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Регулювання кута нахилу екрану
Кабелі в комплекті VGA кабель
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 68x11.5x54
Загальні данні
Колір корпусу Black