Монітор LCD 27" Asus ROG STRIX XG27VQ DVI, HDMI, DP, Audio, 1920x1080, VA, CURVED, 1ms, Adaptive-Sync 90LM03G0-B01970

Код товару: 863672
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS XG27VQ
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: XG27VQ
  • Вага: 10.84 кг.
  • Габарити: 75x56x27 см.
  • Короткий опис:

    Диагональ дисплея - 27", Тип матрицы - VA, Максимальное разрешение экрана - 1920 х 1080, Частота обновления экрана - 144 Гц, Соотношение сторон - 16:9, 4мс, 0.311, Технологии улучшения изображения - Flicker Free, Low Blue Light, Технологии синхронизации - Adaptive-Sync, AMD FreeSync, Интерфейсы и подключения - 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х DisplayPort, 3.5 mm Mini-Jack, VESA - 100х100 мм, черный

Опис ASUS XG27VQ

Для тих, хто любить перемагати!
ROG Strix XG27VQ - це сучасний геймерський монітор з вигнутим екраном формату Full-HD, призначений як для професійних киберспортсменов, так і для всіх любителів ігор жанру MOBA. Він володіє підвищеною частотою оновлення (144 Гц) і підтримує технологію адаптивної синхронізації FreeSync. Його привабливий дизайн доповнює барвисте підсвічування Aura.
Екран з кривизною 1800R
Монітор ROG Strix XG27VQ наділений 27-дюймовим екраном з вигнутою поверхнею, тому кожна його точка знаходиться на приблизно однаковій відстані від очей користувача. Це забезпечує приголомшливий ефект присутності в комп"ютерних іграх і при перегляді фільмів. Високій якості зображення також сприяють широкі кути огляду.
Частота оновлення екрану - 144 Гц!
Однією з особливостей монітора ROG Strix XG27VQ є підвищена частота оновлення екрану - 144 Гц, за рахунок якої поліпшується плавність і мінімізується затримка відображення.
Мінімізація змазування
Технологія мінімізації змазування, розроблена фахівцями ASUS і отримала назву Extreme Low Motion Blur, дозволяє цьому монітору видавати більш чітке зображення при показі динамічних сцен в комп"ютерних іграх.
Адаптивна синхронізація FreeSync
У моніторі ROG Strix XG27VQ реалізована технологія FreeSync, синхронізуюча частоту оновлення екрану з частотою виведення кадрів графічним процесором. Завдяки цьому усувається неприємний ефект розриву кадру і зменшується затримка відображення, що забезпечує як вищу якість картинки, так і поліпшену реакцію гри на дії користувача.
У стилі ROG
Монітори ROG Strix - це високоякісні матеріали, сміливий дизайн з легко впізнаваною підставкою-триніжки і неприборканий геймерський дух легендарної серії ROG.
Підсвічування Aura
В задню панель всіх моніторів серії ROG Strix XG вбудована кольорова підсвітка Aura, яка дозволяє створити стильну візуальну атмосферу за допомогою барвистих світлових ефектів.
Світлова «підпис»
У комплект постачання ROG Strix XG27VQ входять дві накладки з логотипами ROG, які можна використовувати для проектування на стіл відповідних зображень за допомогою вбудованого підсвічування. Крім того, ви можете створити свої власні проекційні зображення, скориставшись чистою накладкою, що також додається до монітора.
Тонка екранна рамка
Володіючи тонкою екранною рамкою, модель ROG Strix XG27VQ ідеально підходить для створення мультимоніторних конфігурацій, які дають можливість максимально зануритися в атмосферу комп"ютерної гри.
Геймерські функції
Кнопка GamePlus
Оскільки модель ROG Strix XG27VQ орієнтована в першу чергу на геймерів, в ній реалізовані спеціальні функції, призначені для любителів комп"ютерних ігор і розроблені з їх участю. Вони активуються за допомогою кнопки GamePlus.
Ексклюзивне програмне забезпечення DisplayWidget
Додаток ASUS DisplayWidget дозволяє легко і швидко змінювати різні параметри монітора, активувати функцію фільтрації синього світла і управляти технологіями GameVisual і App Sync, не заходячи в екранне меню монітора.
Безліч інтерфейсів
ROG Strix XG27VQ підключається до джерела відеосигналу за інтерфейсами DisplayPort 1.2, HDMI або двоканальному DVI.
Фільтрація синього світла
Оскільки багато користувачів проводять за комп"ютером багато часу, монітори ASUS відрізняються продуманою ергономікою і спеціальними технологіями, що знижують втому очей. Їх бездоганна реалізація підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TUV Rheinland. Наприклад, в екранному меню задається рівень фільтрації синього світла, який може мати шкідливий вплив на очі.
Мінімізація мерехтіння екрану
Для зменшення ймовірності появи неприємних симптомів, пов"язаних з втомою очей, фахівці ASUS розробили технологію Flicker-Free, яка пригнічує мерехтіння екрану. Монітори з цією технологією роблять взаємодію з комп"ютером більш комфортним.
Чудова ергономіка
Ергономічна підставка даного монітора дозволяє налаштовувати кут нахилу і висоту екрана, а також розгортати його навколо вертикальної осі.

Характеристики ASUS XG27VQ

Основні
Тип пристрою монітор
Призначення для ігор
Діагональ екрану 27 "
Покриття екрану матове
Підтримка сторін 16:9
Тип матриці *VA
Вигнутий екран ✔ 1800R
Технічні характеристики
Рекомендована роздільна здатність 1920x1080 (Full HD)
Контрастність (статична) 3000:1
Контрастність (динамічна) 100000000:1
Яскравість екрану 300 кд/м2
Час реакції 1 мс MPRT , 4мс (Gray to Gray)
Кут огляду по вертикалі 178 °
Кут огляду по горизонталі 178 °
Глибина кольору 16.7 млн. кольорів
Роз`єми
Входи DVI-D Dual Link
Функціональні можливості
Гніздо для замка Kensington
Додатково
Cтандарт безпеки та сертифікати CE
Нахил 20 ° ~-5°
Регулювання по висоті 100
Поворотний екран ✔ + 50 ° ~ -50 °
Габарити (ШхВхТ) 619.64x(523.91~423.91)x268.62 с подставкой, 619.64x371.12x109 мм бе е подставки
Вага 6.9 кг нетто, 9.95 кг брутто