Монітор BenQ EL2870U Metallic Grey

Код товару: 901091
Немає в наявності
  • Інформація по Benq EL2870U Metallic Grey
  • Виробник: Benq
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: EL2870U Metallic Grey
  • Вага: 7.3 кг.
  • Габарити: 82x51x13 см.
  • Короткий опис:

    28", TN, 3840 x 2160, 16:9, 300 кд/м2, 1000:1, 2 х HDMI, 1 х DisplayPort, регулювання нахилу, VESA - є, так, сріблястий/чорний

Опис Benq EL2870U Metallic Grey

Монітор BENQ EL2870U Metallic Grey

HDR розваги, захоплюючі подих, для отримання максимального задоволення від перегляду відео. Монітор EL2870U з дозволом 4K і HDR забезпечує неймовірно різке і детальне відтворення зображення. Технологія Brightness Intelligence Plus від BenQ забезпечує комфортність перегляду завдяки функції регулювання яскравості і колірної температури. Крім того, комбінація сучасного дизайну, високого ступеня сумісності та малого час відгуку збільшать ваше задоволення від перегляду відео та ігор.

Елегантний надтонкий дизайн з потужною функціональністю. EL2870U поєднує дозвіл HDR з технологією Brightness Intelligence Plus Technology (BI + Tech.) Для ніжного пом'якшення темних ділянок з одночасним збереження кришталевої чіткості деталей. Гаряча клавіша монітора EL2870U забезпечує перемикання між 4 рівнями HDR режимів і технології Brightness Intelligence Plus для досягнення рівноваги між максимальними контрастом і реалізмом, що дає можливість в повній мірі насолоджуватися визначними характеристиками дозволу HDR в поєднанні з комфортністю перегляду.

Будьте в захваті від зображення 4K UHD. Насолоджуйтесь надзвичайно живими, точними і реалістичними зображеннями а також набагато більшою частотою кадрів з дозволом 4K. Вас вразить кришталева чіткість і детальність зображення - користуйтеся найбільш прогресивних вражень від перегляду. Підтримка 4K HDR для забезпечення чудової яскравості і глибокого контрасту. Розширений динамічний діапазон (HDR) і режим кінотеатру HDR збільшують загальний динамічний діапазон між чорним і білим таким чином, що отримане зображення виглядає як то, що ви бачите в реальному світі.

AMD FreeSync for Intense Gaming. Технологія AMD FreeSync запобігає розриви зображення, несуцільним кадрам і ривки, забезпечуючи надзвичайно плавну гру. А завдяки частоті відновлення, здатної підтримати надзвичайно плавний хід гри, EL2870U стає монітором мрії для геймера. Надшвидкий час відгуку GTG (від сірого до сірого), що становить 1 мс, усуває розмиття рухів, забезпечуючи плавне відтворення відео і показ ігор. Всі об'єкти, що швидко рухаються, і раптові переходи будуть відображатися бездоганно - без затримки або ореолів. Універсальна сумісність з багатьма пристроями і вбудовані динаміки. Отримуйте задоволення від розширеної гнучкості і надзвичайної якості HDR-відео з будь-якого джерела за допомогою одного порту DP1.4 і двох портів HDMI 2.0, одночасно занурюючись в потужне вбудоване аудіо.

Характеристики Benq EL2870U Metallic Grey

VESA є
Тип монітора Для дому та офісу
Діагональ дисплея 28"
Тип матриці TN
Максимальна роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Час реакції матриці 1мс (GtG)
Яскравість 300 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна 12 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Інтерфейси та підключення 2 х HDMI
Регулювання положення регулювання нахилу
Вбудовані колонки так
Колір сріблястий/чорний
Також шукають для фільмів