Монітор Dell P2418HT (210-AKBD)

Код товару: 810887
Немає в наявності
  • Інформація по Dell 210-AKBD
  • Виробник: Dell
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: P2418HT
  • Код виробника: 210-AKBD
  • Вага: 9.6 кг.
  • Габарити: 59x37x19 см.
  • Короткий опис:

    23.8", IPS, 1920 x 1080, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х USB, 1 х DisplayPort, поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, так, чорний

Опис Dell P2418HT

Висока продуктивність на кінчиках пальців.
Підвищіть ефективність роботи без шкоди комфорту за допомогою кращого в світі 23,8-дюймового сенсорного монітора. Оцініть переваги шарнірної підставки і сенсорного екрану з антибліковим покриттям.

Працюйте руками

Інтуїтивно зрозуміле сенсорне введення: технологія сенсорного введення з підтримкою 10 точок дотику забезпечує більш природний і простий робочий процес, тому жести натискання, прокрутки, пролистування і стиснення не викликають ніяких проблем навіть у початківців користувачів. Оцініть плавність навігації за допомогою сенсорного управління з підтримкою двох рук на безрамковому екрані з антибліковим покриттям.

Робота в будь-якому положенні: шарнірна підставка забезпечує простоту переведення монітора зі стандартного положення в положення з нахилом під кутом 60 °. Вона також підтримує додаткові можливості нахилу і повороту в горизонтальній площині, що допомагає розмістити екран в найбільш зручному положенні для вирішення ваших завдань. Крім того, амортизатор забезпечує надійний захист від ударів при повному стисненні підставки.

Приголомшливо чітке зображення: сучасна технологія сенсорного введення Advanced In-Cell дозволяє відмовитися від використання скляного екрану, що використовувався в традиційних моніторах, і задіяти антиблікове покриття, що зменшує подразнювальне відображення і запобігає виникненню відбитків пальців на екрані. У результаті зображення відтворюється плавно і чітко, що підвищує зручність перегляду.

Відсутність меж: надтонка фронтальна панель - це стильне і елегантне рішення для запобігання розривів зображення при роботі на декількох моніторах.

Неймовірна зручність

Чудове зображення: роздільна здатність Full HD і динамічний коефіцієнт контрастності 8 000 000:1 забезпечує виняткову якість зображення. Насолоджуйтеся узгодженою кольоропередачею і ефективно взаємодійте з колегами завдяки широкому куту огляду (178/178), який забезпечується технологією планарної комутації.

Зручність роботи: уникайте зайвої напруги очей завдяки екрану з антибліковим покриттям і відсутністю мерехтіння з підтримкою функції ComfortView, яка відфільтровує несприятливе синє світло. Крім того, монітор сертифікований TUV1.

Свобода від проводів: організуйте ергономічне робоче місце за допомогою продуманої системи організації кабелів. Не дозволяє кабелям заважати роботі при опусканні підставки монітора, а кабельна муфта утримує кабелі разом. Порти підключення приховані кришкою кабельного відсіку.

Встигайте більше

Багатозадачність: програмне забезпечення Dell Display Manager допомагає працювати над кількома завданнями одночасно і економити час. Швидке впорядкування вікон програм на екрані за допомогою функції Easy Arrange. Налаштування та попереднє завдання параметрів кольорів за допомогою режиму Auto-Mode.

Порти для підключення: широкий спектр портів для підключення, таких як VGA, DP, HDMI, USB 3.0 і USB 2.0 забезпечує простоту з"єднання різних пристроїв.

Оптимальне рішення для різних приміщень: різні варіанти розміщення завдяки сумісності зі стандартом VESA. Прикріпіть монітор до стіни або встановіть його на кронштейнах і насолоджуйтеся свободою формування свого робочого місця.

Характеристики Dell P2418HT

Виробник
Вендор DELL
Код виробника 210-AKBD
Модель Dell Monitor P2418HT
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 23,6 - 25
Діагональ, дюйми 23.8"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 6
Яскравість, Кд/м2 250
Технологія сенсорного екрану Проекційно-ємнісна
Час реакції 6 мс
Контраст статичний 1000:1
Контраст динамічний 8M:1
Максимальна частота вертикальної розгортки 75 Гц
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / Display Port / HDMI
USB USB 2.0 / USB 3.0
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light / Сенсорний екран
Кабелі в комплекті DisplayPort кабель / USB кабель / VGA кабель
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 59x20x37
Загальні данні
Колір корпусу Black