Монітор Eizo EV2456-BK

Код товару: 840502
Немає в наявності
  • Інформація по Eizo EV2456-BK
  • Виробник: Eizo
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс. від виробника
  • Модель: EV2456-BK
  • Вага: 7.62 кг.
  • Габарити: 61x26x45 см.
  • Короткий опис:

    24", IPS, 1920 х 1200, 16:10, 350 кд/м2, 1000:1, 1 х DVI, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х USB, 1 х DisplayPort, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, так, чорний

Опис Eizo EV2456-BK

Енергоефективний монітор із співвідношенням сторін 16:10 – приємно дивитися і ще приємніше працювати. Тонкі рамки для економії місця та енергоефективність для економії електрики.

Ультатонкі рамки по всіх чотирьох сторонах. З боків і зверху монітор оточений 1-міліметровими сріблястими рамками і 5.7-міліметрової чорною обводкою. Електростатичні вимикачі знаходяться на передній поверхні нижньої рамки для простої зміни налаштувань монітора. Рамки не виступають над поверхнею екрана, таким чином монітор повністю плоский, що особливо зручно в мультимоніторної установці.

Зниження мерехтіння. В залежності від технології регулювання яскравості LED-підсвічування, багато людей сприймають мерехтіння екрані, яке викликає втому очей. У моніторах серії FlexScan EV це мерехтіння не сприймається неозброєним оком, при цьому зберігається чудова стабільність кольору.

Зниження кількості синього світла зменшує втому очей. У спектрі видимого світла синє світло має довжину хвилі, що межує з ультрафіолетовим спектром. Порівняно із заводськими налаштуваннями звичайних РК-моніторів, що володіють більш холодним світлом 6500К, режим Paper Mode за спектральним складом ближче до довгих червонуватих довжин хвиль. Таким чином він знижує кількість синього світла, яке є причиною втоми очей, і допомагає запобігти стомлення очей при читанні документів.

Хороша видимість зі всіх сторін. В даному моніторі використовується РК-панель з LED-підсвічуванням на базі технології IPS (in-plane switching, анг. площинна комутація) з кутом огляду 178°, який мінімізує зміна кольору і контрастності при зміні кута огляду.


EIZO Nordic AB є Європейською філією Eizo Corporation, провідної японської компанії-виробника професійних комп'ютерних дисплеїв. Корпорація Eizo об'єднує технології у сфері обладнання та програмного забезпечення для того, щоб зробити роботу своїх клієнтів більш продуктивною та ефективною в таких сферах як бізнес, комп'ютерна графіка, гральний бізнес, медицина, морська справа, та ін. Концепція бізнесу Eizo – виготовляти монітори настільки хорошими, наскільки дозволяє технологія. Щоб завжди гарантувати високу якість, монітори виробляються на власних фабриках, розташованих в Японії. На сьогоднішній день Eizo є одним з провідних світових виробників високоякісних моніторів для вимогливих професіоналів.

Характеристики Eizo EV2456-BK

Діагональ екрану 23,6 - 25
Діагональ, дюйми 24.1"
Формат екрану Широкоформатний 16:10
Частота оновлення 60 Гц
Максимальна роздільна здатність 1920х1200
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 350
Контраст статичний 1000:1
Інтерфейси VGADVI / Display Port / HDMI
USB USB 3.0
VESA Є
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot)Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker FreeLow Blue Light
Кабелі в комплекті DisplayPort USB
Колір корпусу Black