Монітор Eizo EV2785-WT

Код товару: 891701
Немає в наявності
  • Інформація по Eizo EV2785-WT
  • Виробник: Eizo
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс. від виробника
  • Модель: EV2785-WT
  • Вага: 10.886 кг.
  • Габарити: 28x53x70 см.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 3840 x 2160, 60 Гц, 16:9, 350 кд/м2, 1300:1, 2 х HDMI, 1 х USB, 1 х USB Type-C, 1 х DisplayPort, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, так, білий

Опис Eizo EV2785-WT

USB Type-C з джерелом живлення
FlexScan EV2785-WT оснащений портом USB Type-C. За допомогою нього по одному кабелю передаються відео-, аудіо- і USB-сигнал. До того ж, FlexScan EV2785-WT може подавати елетроживлення потужністю до 30 Вт для зарядки ноутбуків і інших пристроїв через кабель USB Type-C.
Ультатонкі рамки по всіх чотирьох сторонах
З боків і зверху монітор оточений 1-міліметровими сріблястими рамками і 5.7-міліметровим чорним обведенням. Електростатичні вимикачі знаходяться на передній поверхні нижньої рамки для простої зміни налаштувань монітора. Рамки не виступають над поверхнею екрана, таким чином монітор повністю плоский, що особливо зручно в мультимоніторній установці.
Зниження мерехтіння
Залежно від технології регулювання яскравості LED-підсвічування, багато людей сприймають мерехтіння екрані, яке викликає втому очей. У моніторах серії FlexScan EV це мерехтіння не сприймається неозброєним оком, і при цьому зберігається чудова стабільність кольору.
Зниження кількості синього світла зменшує втому очей
В спектрі видимого світла синє світло має довжину хвилі, що межує з ультрафіолетовим спектром. У порівнянні з заводським наналаштуванням звичайних РК-моніторів, що володіють більш холодним світлом 6500 К, режим Paper Mode по спектральному складу ближче до довгих червоних довжинах хвиль. Таким чином він знижує кількість синього світла, який є причиною втоми очей, і допомагає запобігти стомленню очей при читанні документів.
Хороша видимість з усіх боків
В даному моніторі використовується РК-панель з LED-підсвіткою на основі технології IPS (in-plane switching, анг. площинна комутація) з кутом огляду 178°, який мінімізує зміну кольору і контрастності при зміні кута огляду.
Автоматичне регулювання яскравості
З метою запобігання втоми очей монітор оснащений датчиком яскравості, який має назву Auto EcoView. Він виявляє зміну яскравості навколишнього світла, яке відбувається протягом дня, і автоматично регулює яскравість екрану для досягнення оптимального значення.
Регулювання до 1% від максимальної яскравості
В умовах слабкого освітлення робочого місця монітор з низькими налаштуваннями яскравості більш зручний у використанні. Завдяки LED-підсвічуванню, яскравість монітора регулюється до 1 кд/м2, що становить менше 1% від максимальної яскравості.
Білий на білому
Естетика монітора продумана до деталей. Монітор в білому корпусі оснащений білими кабелями, а монітор в чорному корпусі пставляется з чорними кабелями. Кабелі також прибрані в зручний тримач.
Picture by Picture
Режим Picture by Picture може використовуватися для одночасної роботи з комп"ютерами з операційною системою Windows і Mac, або з декількома додатками, які мають різні шаблони та розміри вікон, відповідно до налаштувань користувача.
Налаштування моніторів EIZO для адміністраторів
EIZO Monitor Configurator дозволяє системним адміністраторам керувати налаштуваннями всіх моніторів FlexScan EV через USB. Налаштування одного з моніторів можна вивантажити в файл xml і потім імпортувати в інші монітори через USB або офісну мережу.
Підсвічування LED - споживання менше, експлуатація довше
У порівнянні з підсвічуванням CCFL, LED-підсвітка має довший термін життя та знижене енергоспоживання. Вона також не містить ртуті.

Характеристики Eizo EV2785-WT

Виробник
Загальні
Вендор EIZO
Код виробника EV2785-WT
Модель EV2785-WT
Тип товару Монітор
Дисплей
Діагональ екрану 26 - 28
Діагональ, дюйми 27"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Матриця
Максимальна роздільна здатність 3840х2160
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 350
Контраст статичний 1300:1
Контраст динамічний 100000000:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / 2xHDMI
USB USB-С / USB 3.0
VESA Є
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light
Кабелі в комплекті DisplayPort кабель / HDMI кабель / USB кабель
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 28x70x53
Колір корпусу White