Монітор Eizo S2133-BK

Код товару: 633826
Немає в наявності
  • Інформація по Eizo S2133-BK
  • Виробник: Eizo
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс. від виробника
  • Модель: S2133-BK
  • Вага: 10.8 кг.
  • Габарити: 28x54x55 см.
  • Короткий опис:

    21.3 ", IPS, 1600 х 1200, 5:4, 420 кд/м2, 1500:1, 1 х VGA, 1 х USB, 1 х DisplayPort, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, немає, чорний

Опис Eizo S2133-BK


IPS-панель монітора FlexScan S2133 з роздільною здатністю 1600x1200 – це ідеальне рішення для виведення великих обсягів даних при використанні в офісі або на виробництві, в комп'ютерному інженерному проектуванні та в інших областях, де потрібна ідеальна передача кольорів.



Квадратний формат зображення та велика площа екрану

Монітор FlexScan S2133 має діагональ 21,3 дюйма, власну роздільну здатність 1600 x 1200 і дозволяє відображати великі обсяги інформації, заощаджуючи час на прокручування та забезпечуючи більш високу ефективність роботи.



Зручність огляду з ергономічною підставкою

Зручне регулювання монітора по висоті може здійснюватися в діапазоні до 82 мм, по куту нахилу - на 40 °, а по куту повороту - на 70 ° (і 90 ° в режимі вертикальної орієнтації). Сумісність із стандартними кріпильними пристроями VESA дозволяє від'єднати монітор від підставки та встановити його на рухомому чи настінному кронштейні.



Покращена яскравість із функцією Auto EcoView

Функція оптимізації яскравості Auto EcoView, що використовує датчик зовнішнього освітлення, встановлений на передній панелі монітора, вимірює освітленість у приміщенні та регулює яскравість екрану таким чином, щоб максимально відповідала комфортному сприйняттю користувача. Це зменшує стомлюваність очей та енергоспоживання монітора.



Попередньо встановлені режими для оптимального перегляду

Для оптимального перегляду різного вмісту використовується функція EIZO Fine Contrast, в якій є встановлені режими для офісу (режим «Паперовий носій»), перегляду відео (режим «Кінофільм»), перегляду веб-сайтів у мережі Інтернет (режим sRGB) та два режими користувача (Режим 1 і режим 2). Перемикання режимів здійснюється вручну за допомогою екранного меню або автоматично, за умови попереднього присвоєння того чи іншого режиму конкретній програмі, яка здійснюється за допомогою програми ScreenManager Pro for LCD, що входить до комплекту постачання.



Високоякісна імітація документів та книг

Режим перегляду «Паперовий носій» відтворює тон та контраст, схожий на тон та контраст відображення на папері, який використовується для друкованих документів. Спільно з датчиком зовнішнього освітлення Auto EcoView режим перегляду «Паперовий носій» забезпечує більш високий рівень комфорту при читанні документів та електронних книг, зменшуючи стомлюваність очей.



Хороша видимість у освітлених місцях

Завдяки максимальній яскравості монітора, що становить 420 кд/м2, та коефіцієнту контрастності 1500:1 зображення на екрані залишається виразним навіть при денному світлі та у добре освітлених приміщеннях.



USB-концентратор

У моніторі є USB-концентратор з одним вхідним та двома вихідними гніздами.



Підтримка HDCP

Гніздо DisplayPort та 24-контактне гніздо DVI-D забезпечує сумісність із технологією захисту HDCP. Монітор може підключатися до комп'ютера з функцією HDCP та відтворювати матеріали з цифровим захистом із носіїв Blu-ray або з цифрових потокових трансляцій.



Економія електроенергії у мережі

Програма керування електроживленням EIZO EcoView NET забезпечує централізований контроль за параметрами електроживлення моніторів у мережі. За допомогою цієї програми EcoView NET системні адміністратори можуть встановлювати параметри для кожного монітора в мережі, включати або вимикати монітори і, якщо необхідно, вживати заходів для зменшення стомлюваності очей шляхом регулювання яскравості або увімкнення функції Auto EcoView. Програму EcoView NET можна придбати у дистриб'юторів EIZO.



IPS-панель із широким кутом огляду

IPS-панель (панель площинного перемикання), забезпечує кут огляду в 178 ° і зводить до мінімуму коливання кольоровості та контрастності, якщо напрямок огляду знаходиться під широким кутом. Це дозволяє забезпечити однакове сприйняття кольору при одночасному використанні кількома користувачами або під час встановлення кількох моніторів.



Протиблікова поверхня екрана забезпечує меншу стомлюваність очей під дією відбитого світла, який зазвичай створює перешкоди при перегляді.



10-бітна гама-корекція

Ця технологія дозволяє досягти точної передачі кольору шляхом перетворення 8-бітових даних з ПК в 10-бітні і присвоєння ідеально підібраних значень гами з використанням 10-бітної таблиці кодування (LUT), з подальшим зворотним перетворенням сигналу для відображення в 8-бітному форматі.



Гніздо під захисний замок

Для захисту від крадіжки на корпусі монітора передбачено спеціальне гніздо під захисний замок.



Світлодіодна підсвітка

Завдяки економічному світлодіодному підсвічуванню споживана потужність монітора FlexScan S2133 у нормальному режимі роботи складає всього 13 Вт. Світлодіоди, що забезпечують підсвічування, не містять ртуті та мають мінімальний вплив на навколишнє середовище при утилізації монітора.



Утиліта Eye Care

Утиліта EyeCare, розроблена компанією EIZO, дозволяє розробити оптимальний режим роботи користувача. Вона включає функцію EyeCare Reminder, яка видає нагадування про необхідність перерви в роботі.



Достовірна передача кольорів

Різним параметрам кольору, наприклад, гамі, колірній температурі та іншим, вже надано оптимальні значення при виробництві монітора. Це зводить до мінімуму флуктуації кольору на робочих місцях з кількома моніторами або у великих системах.



Чітке відтворення відео

Спеціальний модуль прискорення зменшує час відгуку при відтворенні відтінків сірого кольору у відео до 6 мілісекунд. Це значно скорочує двоїння та розмиття зображення, яке може виявлятися при демонстрації динамічних зображень, забезпечуючи чіткі та різкі контури об'єктів.



Інтерфейси

Дисплей забезпечений трьома вхідними роз'ємами: DisplayPort, DVI-D та D-Sub. Роз'єм DisplayPort забезпечує швидке підключення та відключення кабелю, що зручно при підключенні монітора до ноутбуків. За допомогою гнізда DisplayPort зручно створювати робоче місце з кількома моніторами, підключаючи комп'ютер з відеокартою та кількома роз'ємами DisplayPort або перехідник-розгалужувач сигналу DisplayPort.



Характеристики Eizo S2133-BK

Розширена колірна гамма Немає
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 13 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт <0,3 Вт
Загальні
Виробник
Вендор EIZO
Код виробника S2133-BK
Модель S2133-BK
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 20,7 - 23
Діагональ, дюйми 21.3"
Формат екрану Стандартний 4:3
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1600х1200
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 6
Яскравість, Кд/м2 420
Контраст статичний 1500:1
Максимальна частота вертикальної розгортки 61 Гц
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / DVI / Display Port
USB USB 2.0
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Немає
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light / USB-концентратор
Кабелі в комплекті DVI кабель / USB кабель / VGA кабель
Колір корпусу Black