Монітор Philips 241B7QPJEB/00

Код товару: 797955
Немає в наявності
  • Інформація по Philips 241B7QPJEB/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 241B7QPJEB/00
  • Вага: 8.05 кг.
  • Габарити: 61x18x49 см.
  • Короткий опис:

    23.8", IPS, 1920 х 1080, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, макс. 15 Вт, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, 2 x USB 3.0, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100 х 100 мм, 2 х 2 Вт, 541 x 492 x 257 мм, 5.8 кг, чорний

Опис Philips 241B7QPJEB/00

Технологія IPS для повного спектру кольорів та широких кутів огляду
Дисплеї IPS використовують вдосконалену технологію, яка забезпечує надзвичайно широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-який кутом – навіть у разі повертання на 90 градусів! Порівняно зі стандартними TN-панелями дисплеї IPS забезпечують надзвичайно чітке зображення з яскравими кольорами, що ідеально підходить не лише для перегляду фотографій, відео та веб-сторінок, а й професійних програм, які вимагають точності кольорів та сталої яскравості.
Монолітна скляна панель і тонка рамка для безмежних можливостей відображення
Новий дисплей Philips оснащений тонкою рамкою. Вона практично непомітна і максимально збільшує область перегляду. Дисплеї з ультратонкої рамкою особливо підходять для роботи в багатоекранному режимі з такими додатками, як ігри, професійні додатки для графічного дизайну та інші - створюється враження, ніби ви дивитеся на один великий екран.
Технологія SmartImage для зручного налаштування зображення
SmartImage - це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати відображуваний вміст на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний для користувача інтерфейс надає вибір різних режимів, таких як "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. Д. Відповідно до використовуваним додатком. Залежно від обраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору і різкість зображень і відео, забезпечуючи виняткову якість зображення. У режимі "Економічний" споживання енергії максимально знижене. У будь-який час можна легко встановити необхідний режим натисненням однієї кнопки.
Режим LowBlue для продуктивності і захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильовий синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, в результаті чого з часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.
Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.
SmartErgoBase забезпечує зручне ергономічне налаштування
SmartErgoBase – це підставка для монітора, яка забезпечує ергономічне розміщення дисплея та впорядкування кабелів. Завдяки можливостям регулювання висоти, повороту, нахилу та кута обертання підставки монітор можна розмістити так, щоб користувач почувався максимально комфортно, що зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а завдяки можливості впорядкування кабелів можна зменшити безлад і надати робочому місцю охайного професійного вигляду.
PowerSensor дозволяє скоротити витрати на електроенергію на 80%
Монітор PowerSensor оснащений "датчиком присутності", який випромінює і вловлює безпечні для людини інфрачервоні імпульси, визначає присутність користувача і автоматично зменшує яскравість монітора, якщо користувач не знаходиться поруч. Ця технологія дозволяє знизити енергоспоживання на 80% і значно збільшити термін служби монітора
USB 3.0 – це швидка передача даних і заряджання смартфонів
Супершвидкісний інтерфейс USB 3.0 розгортає швидкість передачі даних 5,0 Гбіт/с, що приблизно у 10 разів перевищує швидкість стандарту USB 2.0 і зменшує час на передачу даних, заощаджуючи Ваші час та гроші. Завдяки більшій смузі пропускання, супершвидкій передачі даних, кращому керуванню споживанням енергії та чудовій загальній ефективності, USB 3.0 встановлює найновіший міжнародний стандарт, що дозволяє використовувати накопичувачі великої ємності. Технологія Sync-N-Go гарантує, що Вам більше не доведеться чекати на звільнення смуги пропускання. А Вашу інвестицію у пристрої USB 2.0 захищено завдяки зворотній сумісності стандартів.
Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа
Два високоякісних стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки можуть бути видні при розташуванні у фронтальній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

Характеристики Philips 241B7QPJEB/00

Загальні
Виробник
Вендор PHILIPS
Код виробника 241B7QPJEB/00
Модель 241B7QPJEB/00
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 23,6 - 25
Діагональ, дюйми 23.8"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 250
Контраст статичний 1000:1
Контраст динамічний 20 000 000:1
Максимальна частота вертикальної розгортки 60 Гц
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / Display Port / HDMI
USB USB 3.0
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light
Кабелі в комплекті DisplayPort кабель / VGA кабель / Аудіо кабель
Гучність вбудованних колонок 2x2W
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 61x49x18
Колір корпусу Black