Монітор Philips 242S1AE/00

Код товару: 1076502
Є в наявності
6956 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 6956грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Philips 242S1AE/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 242S1AE/00
  • Вага: 7.908 кг.
  • Габарити: 63x18x43 см.
  • Короткий опис:

    23.8", IPS, 1920 x 1080, 75 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, 10.4 Вт, 1 х DVI-D, 1 х HDMI, 1 х VGA, 1 x Нeadphone, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 540 x 482 x 205 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 2 Вт, 4.83 кг, чорний

Опис Philips 242S1AE/00

Технологія IPS: бездоганні кольори та широкий кут огляду

В IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом, - навіть при повороті на 90 градусів! Порівняно зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно вищу чіткість зображення і яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не лише для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, але також і для роботи в професійних додатках, де потрібна точна передача кольору і яскравості.


Дисплей 16: 9 Full HD для чіткого та детального зображення

Якість зображення грає важливу роль. Звичайні дисплеї забезпечують непогану якість зображення, проте не на найвищому рівні. Цей дисплей оснащений поліпшеною роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080: чітка деталізація в поєднанні з високою яскравістю, дивовижною контрастністю і реалістичною передачею кольору - природне зображення немов оживає на очах.


Технологія SmartImage для зручного налаштування зображення

SmartImage - це унікальна сучасна технологія Philips, що дозволяє аналізувати відображуваний вміст на екрані для оптимізації характеристик дисплея. Зручний для користувача інтерфейс надає вибір різних режимів, таких як "Офіс", "Фото", "Відео", "Гра", "Економічний" і т. д. відповідно до використовуваного додатку. Залежно від обраного режиму SmartImage динамічно оптимізує контрастність, насиченість кольору та різкість зображень і відео, забезпечуючи виняткову якість зображення. У режимі "Економічний" споживання енергії максимально знижено. У будь-який час можна легко встановити необхідний режим натисненням однієї кнопки.


Технологія Adaptive-Sync для плавної зміни кадрів у динамічних сценах

Вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації Adaptive-Sync забезпечує плавний вивід зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і малий час відгуку.


Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей

Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, у результаті чого із часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дозволяє підтримувати гарне самопочуття.


Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі

Через особливості системи управління яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи комфортніший перегляд.


SmartErgoBase для ергономічного розташування і зручності користувача

SmartErgoBase - це підставка під монітор для зручного і ергономічного розташування дисплея і організації кабелів. Регулювання висоти, розвороту, нахилу та кута повороту забезпечує максимальний комфорт користувача та зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а можливість організації кабелів зменшує безлад і надає робочому місцю професійного вигляду.


Сертифікація TUV Eye Comfort: ваші очі втомлюються менше

Дисплеї Philips відповідають вимогам стандарту TUV Rheinland Eye Comfort і не викликають втоми очей при тривалому використанні монітора. Сертифікацію TUV Eye Comfort мають такі функції дисплея Philips, як відсутність мерехтіння, режим Low Blue, відсутність відволікаючих відблисків, широкий кут огляду, збереження якості зображення при перегляді з різних кутів, а також ергономічні підставки для комфортного перегляду. Відмінний зір допоможе підтримувати високу продуктивність.


Вбудовані акустичні системи допомагають зберегти порядок на столі

Два стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки може бути видно при розташуванні у фронтальній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою. 

Характеристики Philips 242S1AE/00

Колір Black
Роздільна здатність 1920 x 1080
Співвідношення сторін 16:9
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 75 Гц
Контрастність 1000:1
Яскравість 250 кд/м²
Відгук матриці 4 мс
Сенсорний ні
Вигнутий екран ні
Безрамковий екран так
VGA 1
Кількість DVI 1
Кількість HDMI 1
Кількість DisplayPort 1
Кількість Thunderbolt немає
Кількість USB Type-C немає
Додаткові роз'єми роз'єм для навушників
Вбудовані динаміки 2 x 2W
Web-камера немає
Ігрові технології немає
Поворот на 90° (Pivot) так
Регулювання за висотою є
Можливість нахилу є
Енергоспоживання (в роботі) 13.6 Вт
Енергоспоживання (очікування) 0.3 Вт
Габарити без підставки (ШхВхГ) 540x323x51 мм
Габарити з підставкою (ШхВхГ) 540х482х205 мм
Вага без підставки 2.98 кг
Вага з підставкою 4.83 кг
Колір рамки чорний
Діагональ екрану 23.8"
Кути огляду 178°/178°
VESA 100x100