Монітор Philips 328P6AUBREB/00

Код товару: 880843
Немає в наявності
  • Інформація по Philips 328P6AUBREB/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 328P6AUBREB/00
  • Вага: 13.9 кг.
  • Габарити: 97x53x22 см.
  • Короткий опис:

    31.5", IPS, 2560 x 1440, 16:9, 450 кд/м2, 1200:1, 32 Вт, 1 х HDMI, 1 х VGA, RJ-45, 1 х USB Type-C, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 742 x 657 x 270 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 3 Вт, чорний

Опис Philips 328P6AUBREB/00

High Dynamic Range (HDR) для зображень із реалістичнішими кольорами
High Dynamic Range – це категорично інший досвід перегляду. Завдяки вражаючій яскравості, незрівнянній контрастності та захоплюючим кольорам зображення оживають із набагато вищою яскравістю і глибшими тоншими нюансами темних відтінків. Ця технологія краще передає на дисплеї палітру багатства нових, досі небачених кольорів, тож Ви отримаєте враження від перегляду, які захоплять Ваші відчуття та надихнуть емоціями.
Стандарти професійних кольорів: 99% AdobeRGB, 100% sRGB
Завдяки професійному колірному покриттю, що відповідає галузевому стандарту, тобто 99% Adobe RGB та 100% sRGB палітр кольорів, Ви можете бути впевненими, що отримаєте однорідний і природний колір.
1,074 млрд. кольорів для м’яких градацій кольорів та деталей
10-бітний дисплей відображає багату глибину кольорів завдяки 1,074 млрд. кольорів та 12-бітній внутрішній обробці для відтворення м’яких природних кольорів без градацій і колірних смуг.
Технологія IPS для повного спектру кольорів та широких кутів огляду
Дисплеї IPS використовують вдосконалену технологію, яка забезпечує надзвичайно широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-який кутом – навіть у разі повертання на 90 градусів! Порівняно зі стандартними TN-панелями дисплеї IPS забезпечують надзвичайно чіткі зображення з яскравими кольорами, що ідеально підходить не лише для перегляду фотографій, відео та веб-сторінок, а й професійних програм, які вимагають точності кольорів та сталої яскравості.
Усі з’єднання за допомогою одного кабелю USB-C
Новий кабель USB 3.1 Type-C із тонким та двостороннім конектором забезпечує просте встановлення на док-станцію за допомогою одного кабелю. USB 3.1 забезпечує найвищу швидкість передачі даних (у 20 разів вищу, ніж USB 2.0), що дозволяє передавати дані із жорсткого диска на комп’ютер так швидко, як ніколи. Під’єднуйте всі периферійні пристрої до монітора як док-станції за допомогою одного кабелю до ноутбука, включаючи виведення відео високої роздільної здатності з комп’ютера до монітора. Крім того, USB-C із можливістю живленням забезпечує навіть живлення і заряджання ноутбука від монітора, усуваючи необхідність у додаткових кабелях живлення.
SmartErgoBase забезпечує зручне ергономічне налаштування
SmartErgoBase – це підставка для монітора, яка забезпечує ергономічне розміщення дисплея та впорядкування кабелів. Завдяки можливостям регулювання висоти, повороту, нахилу та кута обертання підставки монітор можна розмістити так, щоб користувач почувався максимально комфортно, що зменшує фізичну втому протягом робочого дня, а завдяки можливості впорядкування кабелів можна зменшити безлад і надати робочому місцю охайного професійного вигляду.
Режим LowBlue для продуктивності і захисту очей
Дослідження показали, що так само як ультрафіолетові промені можуть спричинити ураження очей, короткі промені синього світла зі світлодіодних дисплеїв можуть спричинити ураження очей та поступове погіршення зору. Режим Philips LowBlue, створений для доброго самопочуття, використовує розумну програмну технологію для зменшення шкідливого впливу коротких синіх світлових хвиль.
Кришталево чіткі зображення завдяки Quad HD 2560 x 1440 пікселів
Ці найновіші екрани Philips забезпечують кришталево чіткі зображення Quad HD 2560x1440 або 2560x1080 пікселів. Ці нові дисплеї змусять зображення та графіку ожити завдяки використанню високоефективних панелей із високою щільністю пікселів, підсилених такими джерелами з високою пропускною здатністю як DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI. Незалежно від того, що саме Вам потрібно: надзвичайно деталізовані дані для рішень CAD-CAM, для яких використовуються програми тривимірної графіки чи фінансові майстри з роботи у величезних електронних таблицях – дисплеї Philips відтворять кришталево чіткі зображення.
Вбудовані стерео гучномовці для мультимедіа
Пара високоякісних стерео гучномовців вбудована в дисплей. Залежно від моделі та дизайну гучномовці можуть бути помітні в разі їх розташування у передній частині або непомітні в разі розташування у нижній, верхній або задній частинах пристрою.
Концентратор USB 3.0 для зручного доступу та швидкого заряджання
Надшвидкий USB 3.0 використовує швидкість передачі 5,0 Гбіт/с, а це практично в десять разів швидше порівняно зі стандартним USB 2.0, тож час передачі даних значно менший для економії Вашого часу та грошей. Завдяки вищій пропускній здатності, надзвичайній швидкості передачі даних, покращеному керуванню споживанням енергії та винятковій загальній ефективності USB 3.0 визначає найновіший загальний стандарт, який дає змогу використовувати накопичувачі великої ємності. Тепер немає потреби чекати, поки заряджаються пристрої. Нова функція FastCharge дозволяє швидко заряджати пристрої та вирушати в дорогу. Крім того, USB 3.0 також сумісний у зворотному порядку із пристроями USB 2.0.

Характеристики Philips 328P6AUBREB/00

Виробник
Загальні
Вендор PHILIPS
Код виробника 328P6AUBREB/00
Модель 328P6AUBREB/00
Тип товару Монітор
Призначення Графічний/веб дизайн, обробка відео (Color Critical)
Дисплей
Діагональ екрану 29 - 35
Діагональ, дюйми 31.5"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 2560х1440
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 4
Яскравість, Кд/м2 450
Контраст статичний 1200:1
Контраст динамічний 50 000 000:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / Display Port / HDMI / USB Type-C / USB 3.0 / Ethernet (RJ-45) / Mini-Jack (3.5 mm)
USB USB-С / USB 3.0
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light / USB-концентратор / Підтримка HDR
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 32,4 Вт
Гучність вбудованних колонок 2 х 3 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Колір корпусу Black