Терморегулятор Teploceramic terneo vt

Код товару: 782272
Немає в наявності
  • Інформація по Teploceramic terneo vt
  • Виробник: Teploceramic
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: terneo vt
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 9x6x9 см.
  • Короткий опис:

    Тип терморегулятора - цифровий, Тип монтажу - вбудовується, Область застосування - для інфрачервоних панелей і конвекторів, Кількість температурних зон - однозонний, 0 - 35, 3000, білий

Опис Teploceramic terneo vt

Терморегулятор Teploceramic terneo vt

Нічого зайвого. Терморегулятор застосовується для підтримки заданої температури повітря в діапазоні від 0 до 35 ° С. Пристрій контролює роботу електричних обігрівачів потужністю до 3 кВт. Температурний датчик вже вбудований в корпус.

Зручність в управлінні. Ви самі вирішуєте, коли потрібно включати обігрів. Регулювання роботи здійснюється тільки двома кнопками! Терморегулятор має цифровий екран для відображення температури і зручної навігації в меню.

Калібрування вимірювання температури. В налаштуваннях терморегулятора потрібно ввести дані про потужності підключеного обладнання. Це дозволить вбудованому датчику температури точніше підтримувати комфортні умови в приміщенні.

Крім того, ви можете додатково відкоригувати значення температури, которе відображається на екрані терморегулятора.

Швидкий монтаж. Вам не потрібно встановлювати додаткові датчики. Монтаж терморегулятора здійснюється в стандартний підрозетник, а декоративна рамка стане органічним доповненням для будь-якого інтер'єру.

Безпека понад усе. З міркувань безпеки пристрій автоматично вимкнеться, якщо температура всередині корпусу буде вище 85 ° С. Як тільки вона знизитися до 80 ° С, терморегулятор відновить свою роботу. Функція блокування кнопок не дозволить змінити налаштування, наприклад, вашим дітям.

Терморегулятор Teploceramic terneo vt - призначений для підключення до будь-яких нагрівальних пристроїв, таким як інфрачервоні обігрівачі (панелі), електричні конвектори та інші. Терморегулятор оснащений вбудованим терморегулятором і виробляє регулювання по температурі повітря.

Кімнатний терморегулятор Terneo vt є вбудовуваним і сумісний з рамками серії Unica Schneider Electric.

Характеристики Teploceramic terneo vt

Тип терморегулятора цифровий
Тип монтажу вбудовується
Область застосування для інфрачервоних панелей і конвекторів
Кількість температурних зон однозонний
Діапазон регулювання температури, °C 0 - 35
Номінальна напруга, в 230
Максимальний струм, А 13
Максимальна потужність, Вт 3000
Ширина, мм 75
Висота, мм 75
Глибина, мм 39
Колір білий